header

Ontdek en beperk uw risico's

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Welke risico’s lopen uw medewerkers op het gebied van gezondheid en veiligheid tijdens hun werk? Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kunt u dat meten. De meting laat zien welke maatregelen u kunt treffen om de risico’s te beperken. Uw bedrijf is verplicht een RI&E te laten uitvoeren. Wij helpen u hier graag bij.

Assist Verzuim is supporter van Steunpunt RI&E en heeft samen met het steunpunt een boekje uitgegeven waarin uitgelegd wordt waarom u een RI&E moet opstellen en hoe u dat moet doen.

Download dit boekje hier.

 

 

RI&E en Corona

Corona vraagt om een aanvulling op uw RI&E.  Een gezondheidsrisico waar we dit jaar allemaal mee te maken hebben gekregen is Corona. U bent de afgelopen tijd vast bezig geweest met protocollen en maatregelen om risico’s op besmetting en verspreiding van het virus te beperken. Precies wat u in een RI&E met alle risico’s doet. Neem daarom uw Corona maatregelen op als aanvulling op uw RI&E. Daarnaast moet u ook inventariseren op dit vlak. Ook dat kunt u vastleggen in een verdiepende of aanvullende RI&E.  We helpen u hier graag bij voor een vaste prijs weet u dat u alle zaken weer op orde heeft en u aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

  • Heeft u een MKB- bedrijf tot 50 werknemers ? Dan kost deze aanvulling 445 euro exclusief reistijd en kilometers.
  • Heeft u een kantoor tot 150 werknemers? Dan kost deze aanvulling 545 euro exclusief reistijd en kilometers.
  • Heeft u een bedrijf in een afwijkende branche of is uw bedrijf groter dan 150 werknemers dan maken we graag een passende offerte voor u.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod?

Deze aanvulling op de RI&E is een product exclusief voor onze klanten. Neem dan contact op met uw vaste casemanager of vraag direct een offerte aan via offerte@assistverzuim.nl.

Interesse?

Wilt u een RI&E laten opstellen en uitvoeren? Neem contact met me op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u de Corona aanvulling aanvragen? Mail direct naar offerte@assistverzuim.nl.

Offerte aanvragen

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops