header

Ontdek en beperk uw risico's

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Welke risico’s lopen uw medewerkers op het gebied van gezondheid en veiligheid tijdens hun werk? Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kunt u dat meten. De meting laat zien welke maatregelen u kunt treffen om de risico’s te beperken. Uw bedrijf is verplicht een RI&E te laten uitvoeren. Wij helpen u hier graag bij.

Assist Verzuim is supporter van Steunpunt RI&E en heeft samen met het steunpunt een boekje uitgegeven waarin uitgelegd wordt waarom u een RI&E moet opstellen en hoe u dat moet doen.

Download dit boekje hier.

 

 

RI&E en Corona

Corona vraagt om een aanvulling op uw RI&E.  Een gezondheidsrisico waar we dit jaar allemaal mee te maken hebben gekregen is Corona. U bent de afgelopen tijd vast bezig geweest met protocollen en maatregelen om risico’s op besmetting en verspreiding van het virus te beperken. Precies wat u in een RI&E met alle risico’s doet. Neem daarom uw Corona maatregelen op als aanvulling op uw RI&E. Daarnaast moet u ook inventariseren op dit vlak. Ook dat kunt u vastleggen in een verdiepende of aanvullende RI&E.  We helpen u hier graag bij voor een vaste prijs weet u dat u alle zaken weer op orde heeft en u aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

  • Heeft u een MKB- bedrijf tot 50 werknemers ? Dan kost deze aanvulling 445 euro exclusief reistijd en kilometers.
  • Heeft u een kantoor tot 150 werknemers? Dan kost deze aanvulling 545 euro exclusief reistijd en kilometers.
  • Heeft u een bedrijf in een afwijkende branche of is uw bedrijf groter dan 150 werknemers dan maken we graag een passende offerte voor u.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod?

Deze aanvulling op de RI&E is een product exclusief voor onze klanten. Neem dan contact op met uw vaste casemanager of vraag direct een offerte aan via offerte@assistverzuim.nl.

Interesse?

Wilt u een RI&E laten opstellen en uitvoeren? Neem contact met me op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u de Corona aanvulling aanvragen? Mail direct naar offerte@assistverzuim.nl.

Offerte aanvragen

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops
Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af