header

Ontdek en beperk uw risico's

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Welke risico’s lopen uw medewerkers op het gebied van gezondheid en veiligheid tijdens hun werk? Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kunt u dat meten. De meting laat zien welke maatregelen u kunt treffen om de risico’s te beperken. Uw bedrijf is verplicht een RI&E te laten uitvoeren. Wij helpen u hier graag bij.

Assist Verzuim is supporter van Steunpunt RI&E en heeft samen met het steunpunt een boekje uitgegeven waarin uitgelegd wordt waarom u een RI&E moet opstellen en hoe u dat moet doen.

Download dit boekje hier.

 

 

Als u op zoek bent naar meer informatie over het uitvoeren van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RIE) voor uw bedrijf, dan kunt u onze RIE-leaflet downloaden. In deze leaflet vindt u nuttige informatie over het opstellen van een RIE, de verplichtingen die u als werkgever heeft en de voordelen van het uitvoeren van een RIE. Bovendien vindt u er tips en richtlijnen voor het uitvoeren van een succesvolle RIE.

Interesse?

Wilt u een RI&E laten opstellen en uitvoeren? Neem contact met me op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u de Corona aanvulling aanvragen? Mail direct naar offerte@assistverzuim.nl.

Offerte aanvragen

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af