body_bg16

Ik ben bezig met

Duurzame inzetbaarheid

IZA, de online inzetbaarheidsadviseur of ook wel casemanager van Assist Verzuim

IZA helpt uw bedrijf vitaal te houden. En geeft u adviezen over de inzetbaarheid van uw werknemers. Ze is slim, verrassend en overal bereikbaar. En heeft een schat aan kennis en ervaring die ze graag met u deelt.

IZA wijst u de weg in de wereld van arbodienstverlening. Dat doet ze in video’s, via Twitter en via chat. IZA is ook bereikbaar per e-mail. U kunt dus altijd bij IZA terecht.

 

En onze echte casemanagers en Arbo business partners?

Die doen precies hetzelfde. Door persoonlijk contact via telefoon, mail of fysiek overleg. Wilt u graag dat uw casemanager of Arbo business partner periodiek op uw bedrijf aanwezig is? Dat kan in overleg.

Uw casemanager is uw vaste sparringspartner. Hij of zij houdt de regie op lopende dossiers, legt alles vast in ons Assist Verzuim Systeem of uw Eigen Regie Systeem en onderhoudt contacten met uw bedrijfsarts, het UWV, verzekeraars en samenwerkingspartners. En geeft u gevraagd én ongevraagd advies. Op individueel en organisatieniveau. Of u verzuim heeft of niet. Zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vergroot de inzetbaarheid van uw werknemers. Met onze casemanagers en Arbo Business Partners. 

 

OVAL

Assist Verzuim is aangesloten bij OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan). OVAL is een branchevereniging voor organisaties die zich inzetten voor duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Assist Verzuim voldoet aan de door OVAL opgestelde doelstellingen en kwaliteitseisen. Meer informatie over de kwaliteitseisen of de vereniging vindt u op www.oval.nl.

Gerelateerde diensten

Bij duurzame inzetbaarheid kijken we niet alleen naar de inzetbaarheid van uw zieke werknemers. Ook uw gezonde werknemers zijn belangrijk. Iedereen verdient aandacht. Daarom bieden wij diensten waar iedereen in uw bedrijf wat aan heeft:

Gerelateerde actuele items

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af