In mijn bedrijf werken

50 tot 250 werknemers

U bent trots op uw mensen en zuinig op uw tijd. U wilt een arbodienst die focust op de maximale (duurzame) inzetbaarheid van uw mensen.

Uw bedrijf is gegroeid. En groeit misschien nog steeds. Inmiddels werken er veel mensen voor u. Samen hebt u al veel bereikt. Die lijn wilt u graag doorzetten, of verder optimaliseren. De huidige en toekomstige gezondheid van uw bedrijf én van uw mensen speelt daarbij een belangrijke rol.

Sturen op verzuimdossiers is een belangrijke schakel in het geheel. Er kan veel geld mee worden bespaard. Maar er is meer. Om als werkgever én als werknemer voor elkaar duurzaam aantrekkelijk te blijven, werkt u aan preventie en hebben ook de gezonde werknemers uw aandacht. U zorgt ervoor dat uw personeel over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Ook werkt u samen met deskundige partners die u en uw mensen ontzorgen en op de hoogte houden van recente ontwikkelingen. Want problemen voorkomen is nog altijd beter dan ze genezen en samen sta je sterker.

Zo’n partner wil en kan Assist Verzuim voor u zijn. Voor grote organisaties bieden wij daarom maatwerktrajecten.

Maatwerkstandaard

Zowel grote als kleine organisaties krijgen bij ons altijd…

  • … een vaste casemanager en zijn of haar rechtstreekse contactgegevens.
  • … verzuimsoftware die continu doorontwikkeld wordt.
  • … veilige opslag van medische gegevens.
  • … toegang tot veel kennis, deskundigen en een uitgebreid netwerk van interventiepartijen.

Maatwerkvormen

De meeste van onze grote werkgevers werken met ons samen op een van de volgende bases:

  • Eigen Regie zonder casemanager: u wilt uw verzuimbeleid helemaal zelf uitvoeren en alleen hulp inschakelen als u het echt niet meer weet. U gebruikt onze software op basis van een prijs per persoon. Uw leidinggevenden werken onder supervisie van uw eigen bedrijfsarts. Wij kijken niet met u mee.

Eigen Regie Systeem

Eigen Regie Model

  • Eigen Regie met casemanager: u wilt u graag een coach die u leidinggevenden bijstuurt waar nodig. U gebruikt daarvoor ons Eigen Regie Systeem waarin uw leidinggevenden, onze casemanager en de bedrijfsarts samenwerken.

Coaching leidinggevenden

  • Minimaal basiscontract. Daarvoor betaalt u een vaste prijs per werknemer per maand. De zaken die niet in het abonnement inbegrepen zijn, regelt u zelf of via ons als het nodig is. U schakelt uw vaste casemanager in wanneer u dat nodig acht. In ons verzuimsysteem houdt u uw gegevens en dossiers bij. Onze casemanager heeft contact met uw werknemers als en wanneer u dat wenst. Hij of zij schakelt onze bedrijfsarts in wanneer nodig en na overleg.

Basiscontract

Optioneel

Voor het leggen van een goede basis of het inzetten van extra ondersteuning bij maatwerktrajecten kunt u gebruik maken van:

Sociaal Medisch Team (SMT)

Arbeidsdeskundig spreekuur

Organisatiescan

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Verzuimtrainingen

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op om te sparren over de mogelijkheden die passen bij uw bedrijf.

Afspraak maken

Uw contactpersoon

Walter Weghorst

Accountmanager
06 34 38 53 25 w.weghorst@assistverzuim.nl

Gerelateerde actuele items

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af