header

Efficiente begeleiding bij

Arbeidsconflicten en ontslagzaken

Sanne, social media marketeer en Kim, content creator beide werkzaam in jouw scrumteam krijgen een meningsverschil. Het lijkt op het eerste oog een klein meningsverschil dus je besluit het te negeren. Maar na een paar weken belt Sanne jou op. Ze meldt zich ziek. Je weet dat het niet goed is en dat het meningsverschil er iets mee te maken heeft.

Bemiddeling bij een arbeidsconflict

Onze ervaren consultants bemiddelen bij problemen tussen medewerkers. Of bij een conflict tussen u en uw medewerker. Ze zijn ook de onafhankelijke verder in een bemiddelingsgesprek bij ontslag.

Ontslagprocedure en vaststellingsovereenkomst

Begeleiding voor een correct uitgevoerde ontslagprocedure? We staan u bij in het volledige traject rond de ontslagaanvraag via het UWV werkbedrijf. Ook kunnen wij u een concept vaststellingsovereenkomst leveren voor de ontbinding van de arbeidsovereenkomst. Hierin treffen twee of meer partijen een bindende regeling om een geschil te voorkomen of op te lossen.

Interesse?

Wilt u ook gebruik maken van begeleiding bij arbeidsconflicten of ontslag? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Of neem rechtstreeks contact met me op!

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af