header

De snelste weg naar een re-integratie die werkt

Evaluatiemoment re-integratie

Jet heeft als klantmanager jarenlang hard gewerkt en raakte burn-out, nu meer dan een jaar geleden. Ze heeft de bedrijfsarts meerdere keren bezocht en omdat het haar niet is gelukt om volledig te hervatten is 3 maanden geleden ook de arbeidsdeskundige geweest. Een re-integratieplan werd gemaakt. Het gaat goed, maar toch zijn er nog vragen. Het herstel is vertraagd, het werk lijkt toch niet helemaal passend. Kan ik het werk eigenlijk wel uitvoeren, vraagt Jet zich af. Over een aantal maanden moet er misschien wel een WIA-uitkering aangevraagd worden. Jet en haar werkgever hebben behoefte aan een evaluatiemoment binnen de re-integratie.

Voor het vinden van de juiste koers bij re-integratie

Voor elke werkgever die:

  • de gemaakte re-integratieafspraken (tijdens het arbeidsdeskundig onderzoek) op een later moment wil evalueren met de arbeidsdeskundige;
  • zeker wil zijn, maar ook blijven van de beste re-integratierichting voor alle partijen en daarmee dus ook een goed dossier blijft opbouwen.

Voor elke werknemer die:

  • niet zeker weet of de ingeslagen re-integratierichting wel helemaal de goede is omdat het niet lukt alle afspraken na te komen;
  • behoefte heeft aan een stukje coaching / bijsturing in de re-integratie omdat er onderweg dingen veranderd zijn; bijvoorbeeld de gezondheidssituatie.

Aanpak

Evaluatiemoment re-integratie: evalueer afspraken en stel bij
Gemaakte re-integratie-afspraken tussen werkgever en werknemer moeten geëvalueerd en soms bijgesteld worden. Het is belangrijk om dit te doen. In de herstelfase van de werknemer veranderen er vaak dingen. De gezondheid wordt beter, of misschien gaat het achteruit. En wat dan? Klopt het plan nog? Zijn alle adviezen nog actueel?

Evaluatiemoment re-integratie: objectief, praktisch en werkbaar
Plan een evaluatiemoment re-integratie met één van onze arbeidsdeskundigen. Er komt een goed gesprek waar partijen verder mee kunnen. Praktisch en werkbaar. De arbeidsdeskundige kent daarnaast de wet- en regelgeving als geen ander dus je weet zeker dat het zinvol is. Evalueer, stel scherp en weet zeker dat ’t goedkomt.

Interesse?

Met een evaluatiemoment tijdens uw re-integratie investeert u in een objectief advies. Dat werkt! De snelste weg naar een re-integratie die werkt. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik op de button of neem contact met me op.

Offerte aanvragen

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af