Ik ben bezig met

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid staat bij veel organisaties hoog op de agenda. En terecht: u wilt dat uw medewerkers op lange termijn inzetbaar blijven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

IZA, de online casemanager van Assist Verzuim

IZA helpt uw bedrijf vitaal te houden. En geeft u adviezen over de inzetbaarheid van uw werknemers. Ze is slim, verrassend en overal bereikbaar. En heeft een schat aan kennis en ervaring die ze graag met u deelt.

IZA wijst u de weg in de wereld van arbodienstverlening. Dat doet ze in video’s, via Twitter en via chat. IZA is ook bereikbaar per e-mail. U kunt dus altijd bij IZA terecht.

En onze echte casemanager?

Die doen precies hetzelfde. Door persoonlijk contact via telefoon, mail of fysiek overleg. Wilt u graag dat uw casemanager periodiek op uw bedrijf aanwezig is? Dat kan in overleg.

Uw casemanager is uw vaste sparringspartner. Hij of zij houdt de regie op lopende dossiers, legt alles vast in ons Assist Verzuim Systeem of uw Eigen Regie Systeem en onderhoudt contacten met uw bedrijfsarts, het UWV, verzekeraars en samenwerkingspartners. En geeft u gevraagd én ongevraagd advies. Op individueel en organisatieniveau. Of u verzuim heeft of niet. Zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vergroot de inzetbaarheid van uw werknemers. Met onze casemanager .

Bij duurzame inzetbaarheid kijken we niet alleen naar de inzetbaarheid van uw zieke werknemers. Ook uw gezonde werknemers zijn belangrijk. Iedereen verdient aandacht.

Gerelateerde actuele items

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af