header

Advies over arbeids- en re-integratiemogelijkheden

Arbeidsdeskundig onderzoek

Als uw werknemer ziek wordt, is dat al vervelend genoeg. Helemaal als blijkt dat hij of zij blijvende beperkingen heeft. Of als blijkt dat het herstel lang gaat duren.

Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft helderheid

Met een onafhankelijk arbeidsdeskundig onderzoek krijgen u en uw medewerker advies over de arbeids- en re-integratiemogelijkheden. Onze arbeidsdeskundige staat niet te lang stil bij wat uw medewerker niet meer of nog niet kan. Hij focust op wat wél kan. Een positieve werkwijze waar zowel u als uw medewerker baat bij hebben.

Adviesrapport van de arbeidsdeskundige

Onze arbeidsdeskundige schrijft na het onderzoek een adviesrapport. In dit rapport staat of uw medewerker beter kan re-integreren binnen uw eigen organisatie (1e spoor) of in een ander bedrijf (2e spoor). Het rapport is een belangrijk document voor uw verzuimdossier in verband met de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) en het ontslagrecht.

Interesse?

Met een arbeidsdeskundig onderzoek investeert u in een objectief advies en een realistisch stappenplan. De snelste weg naar een re-integratie die werkt. Vragen? Bel 0548 533 544 of mail naar sales@assistverzuim.nl

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af