Hoe gezond leven en werken uw medewerkers? Hoeveel en wat voor werk kunnen ze aan? In een Preventief Medisch Onderzoek brengen we de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers in kaart. Er zijn individuele risico’s zoals bijvoorbeeld een verhoogd cholesterolgehalte of een hoge bloeddruk. Ook bestaan er risico’s voor groepen medewerkers. U kunt hierbij denken aan belastende werkzaamheden voor rug en gewrichten.

Waarvoor is een PMO?

Met het Preventief Medisch Onderzoek biedt u uw medewerkers een gezondheidsonderzoek aan. U bent dit als werkgever verplicht volgens de Arbowet. De uitkomsten bieden u op organisatieniveau wellicht aanknopingspunten om verzuim in te perken.

Wilt u meer informatie? Download links onze leaflet.

Prijs PMO

Een basis PMO bestaat uit een anamnese, biometrie, bloedonderzoek, visustest en een rapportage. Het onderzoek is tegen meerprijs uit te breiden met spirometrie, audiodiagram, fietsergometrie, uitgebreid bloedonderzoek, urineonderzoek en rust-elektrocardiogram. De prijs is afhankelijk van wat u wilt en natuurlijk van het aantal werknemers. Een richtlijn is een gemiddelde van €100,- per werknemer. Hoe meer werknemers er deelnemen hoe lager de prijs per werknemer.

Wilt u het liefst een PMO laten uitvoeren op uw eigen locatie? Dan brengen we reiskosten in rekening.

Uw contactpersoon

Walter Weghorst

Accountmanager
06 3438 5325

Interesse?

Vraag voor een overzicht van alle extra mogelijkheden en prijzen een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen