Assist Verzuim zorgt voor arbeidskracht!

Sinds 2001 verrast Assist Verzuim kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijke arbodienst met regionale roots. Onze nuchtere kijk en persoonlijke band met onze klanten zorgen steeds weer voor een aanpak op maat voor werkgevers én werknemers.

U krijgt…

 • … een supersnelle reactietijd van één dag na het ziekmelden van uw werknemer.
 • … poortwachtergarantie.
 • … het rechtstreekse telefoonnummer van uw inzetbaarheidsadviseur.
 • … zekerheid en kwaliteit.

U zoekt…

 • Kostenbesparing?
 • Persoonlijke band?
 • Maatwerk?
 • Kennis?
 • Zekerheid en veiligheid?

Lees dan gauw verder!

Wij beheersen uw verzuimkosten: kostenbesparing!

U wilt geen gedoe…
Bennie is ziek. Hoe lang gaat dat duren? U wilt hem zo snel mogelijk weer op z’n plek hebben.  Maar dat gaat niet zo makkelijk met al die wetten en regels.

… wij helpen uw personeel weer aan ’t werk 
We helpen als gecertificeerde Arbodienst bij het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Het verzuimpercentage gaat omlaag. Dat bespaart u kosten. En is een werknemer ziek? Dan helpen we hem zo snel mogelijk en verantwoord weer aan het werk. En u? U voldoet helemaal aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Wij staan tot uw beschikking: persoonlijke band!

U wilt iemand die u altijd kunt bellen…
Drie keer doorgeschakeld worden? Steeds weer opnieuw uw verhaal vertellen? Na vier dagen nog geen reactie? Wéér iemand anders aan de lijn? Nee, bedankt!

… wij zijn klaar voor actie!
Aanpakken zit in onze genen. Doen zit in ons bloed. Bel uw persoonlijke inzetbaarheidsadviseur en we komen binnen één dag in actie.

Wij blijven in overleg met u: maatwerk!

U vertelt ons hoe u het hebben wilt…
Henk meldt zich ziek. Hij moet meteen diezelfde dag een telefoontje van ons krijgen, vindt u. Maar collega Ine pas na een dag of drie. Zieke collega Ellen mogen we wat strakker in de gaten houden. Bij Sjoerd is dat minder nodig. Wij hebben u nodig om de regie te bepalen.

…en wij nemen u het werk uit handen!
Binnen één dag na het ziekmelden van uw medewerker, gaan wij aan de slag. We zorgen voor een aanpak op maat en voor praktische oplossingen. U kunt weer snel door met uw eigen business.

Wij hebben het antwoord op uw vragen: kennis!

U bent onzeker over de juiste aanpak
U heeft een conflict met medewerkster Jolanda. Hoe komt u er samen weer uit? U voorziet een moeizaam ontslagtraject met medewerker Jaap. Welke valkuilen moet u zien te vermijden? U twijfelt of u nog wel voldoet aan de actuele sociale zekerheidswetten. Welke aanpassingen moet uw bedrijf doen?

… wij delen onze kennis met u!
We weten alles over HRM-vraagstukken. Zo helpen we u met het formuleren van heldere arbeidsvoorwaarden, bemiddelen we bij conflicten, begeleiden we ontslagprocedures en trainen we uw leidinggevenden om het verzuim in uw organisatie omlaag te brengen.

Wij zijn een gecertificeerde arbodienst: zekerheid!

We zijn een gecertificeerde Arbodienst. Dat betekent dat u verzekerd bent van:

 • onze kwaliteit: we meten, ontwikkelen en borgen voortdurend;
 • een goed netwerk van samenwerkingspartners: we werken alleen samen met partners die dezelfde kwaliteit leveren als wijzelf;
 • een luisterend oor: we vinden het belangrijk wat u van ons en onze dienstverlening vindt. Daarom doen we jaarlijks klanttevredenheidsonderzoeken en nemen we uw wensen mee bij de doorontwikkeling van onze diensten;
 • een gesprek: ja, we proberen met al onze klanten contact te onderhouden, face-to-face of telefonisch. Zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd!