over-ons-afbeelding

meer
aandacht,
gezonder
werk

Assist verzuim
De actieve arbodienst

Wij staan voor ons motto: Meer aandacht, gezonder werk

Sinds 2001 verrast Assist Verzuim kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijke arbodienst met regionale roots. Onze nuchtere kijk en persoonlijke band met onze klanten zorgen steeds weer voor een aanpak op maat voor werkgevers én werknemers.

We staan voor ons motto: meer aandacht, gezonder werk. We hebben veel persoonlijke aandacht voor u en uw werknemers en we besteden aandacht aan de situatie die is ontstaan. Hierdoor kunnen wij u een gedegen advies geven en op tijd actie ondernemen om tot een duurzame oplossing te komen. Daarbij stimuleren we gezond werken. Want gezonde medewerkers hebben meer energie om hun werk te doen. Dat geldt niet alleen voor de fysieke kant, maar juist ook voor de mentale. We vertellen u er graag meer over!

Persoonlijk betrokken

U krijgt het rechtstreekse nummer van uw persoonlijke Casemanager. Dat houdt de lijnen kort en praat gemakkelijk. We houden actief en continu contact met u. We zijn erop gebrand u en uw medewerkers zo goed mogelijk te helpen.

Betrouwbaar

We garanderen een supersnelle reactietijd van één dag bij het ziekmelden van uw werknemer. Zodat u erop kunt vertrouwen dat we uw mensen op een verantwoorde manier zo snel mogelijk weer aan het werk krijgen. We kijken samen naar de mogelijkheden, alles in het belang van u en uw werknemer.

Deskundig met gezond verstand en een open blik

Wij bieden u kennis, ervaring en ons betrokken team medewerkers. Om met een open blik naar nieuwe mogelijkheden, de inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten. U heeft altijd en overal inzicht in het totale proces van ziekteverzuim binnen uw organisatie door onze moderne internetapplicatie die continue wordt doorontwikkeld.

 • Kostenbesparing
 • Persoonlijke band
 • Maatwerk
 • Kennis
 • Zekerheid

Wij beheersen uw verzuimkosten: kostenbesparing!

U wilt geen gedoe…
Bennie is ziek. Hoe lang gaat dat duren? U wilt hem zo snel mogelijk weer op z’n plek hebben.  Maar dat gaat niet zo makkelijk met al die wetten en regels.

… wij helpen uw personeel weer aan ’t werk 
We helpen als gecertificeerde Arbodienst bij het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Het verzuimpercentage gaat omlaag. Dat bespaart u kosten. En is een werknemer ziek? Dan helpen we hem zo snel mogelijk en verantwoord weer aan het werk. En u? U voldoet helemaal aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Wij staan tot uw beschikking: persoonlijke band!

U wilt iemand die u altijd kunt bellen…
Drie keer doorgeschakeld worden? Steeds weer opnieuw uw verhaal vertellen? Na vier dagen nog geen reactie? Wéér iemand anders aan de lijn? Nee, bedankt!

… wij zijn klaar voor actie!
Aanpakken zit in onze genen. Doen zit in ons bloed. Bel uw persoonlijke inzetbaarheidsadviseur en we komen binnen één dag in actie.

Wij blijven in overleg met u: maatwerk!

U vertelt ons hoe u het hebben wilt…
Henk meldt zich ziek. Hij moet meteen diezelfde dag een telefoontje van ons krijgen, vindt u. Maar collega Ine pas na een dag of drie. Zieke collega Ellen mogen we wat strakker in de gaten houden. Bij Sjoerd is dat minder nodig. Wij hebben u nodig om de regie te bepalen.

…en wij nemen u het werk uit handen!
Binnen één dag na het ziekmelden van uw medewerker, gaan wij aan de slag. We zorgen voor een aanpak op maat en voor praktische oplossingen. U kunt weer snel door met uw eigen business.

Wij hebben het antwoord op uw vragen: kennis!

U bent onzeker over de juiste aanpak
U heeft een conflict met medewerkster Jolanda. Hoe komt u er samen weer uit? U voorziet een moeizaam ontslagtraject met medewerker Jaap. Welke valkuilen moet u zien te vermijden? U twijfelt of u nog wel voldoet aan de actuele sociale zekerheidswetten. Welke aanpassingen moet uw bedrijf doen?

… wij delen onze kennis met u!
We weten alles over HRM-vraagstukken. Zo helpen we u met het formuleren van heldere arbeidsvoorwaarden, bemiddelen we bij conflicten, begeleiden we ontslagprocedures en trainen we uw leidinggevenden om het verzuim in uw organisatie omlaag te brengen.

Wij zijn een gecertificeerde arbodienst: zekerheid!

We zijn een gecertificeerde Arbodienst. Dat betekent dat u verzekerd bent van:

 • onze kwaliteit: we meten, ontwikkelen en borgen voortdurend;
 • een goed netwerk van samenwerkingspartners: we werken alleen samen met partners die dezelfde kwaliteit leveren als wijzelf;
 • een luisterend oor: we vinden het belangrijk wat u van ons en onze dienstverlening vindt. Daarom doen we jaarlijks klanttevredenheidsonderzoeken en nemen we uw wensen mee bij de doorontwikkeling van onze diensten;
 • een gesprek: ja, we proberen met al onze klanten contact te onderhouden, face-to-face of telefonisch. Zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd!
body_bg16

Onze extra's

Alles onder één dak
Eén aanspreekpunt voor een schat een kennis en diensten. U kunt naast verzuimbegeleiding ook bij ons terecht voor:

 • vragen over sociale zekerheid
 • personeelsdiensten
 • verzuimtrainingen
 • keuringen
 • onderzoeken (Periodiek Medisch Onderzoek, arbeidsdeskundig onderzoek, e.d.)
 • samenwerkingspartners (zorgvuldig geselecteerde organisaties of specialisten die de benodigde zorg kunnen bieden)

Uniek verzuimvolgsysteem
Omdat we software gebruiken die we in eigen beheer hebben ontwikkeld, kunt u snel worden geholpen. Onze software maakt ook  de samenwerking met verzekeraars gemakkelijk. Dus: kortere doorlooptijden en sneller advies!

woman-umbrella

Privacy

U kunt erop rekenen dat uw (medische) gegevens veilig zijn bij ons. Onze opslag van alle medische informatie voldoet aan de laatste beveiligingseisen.

Neem direct contact op met één van onze vijf vestigingen

Wilt u ons bellen? U kunt ons bereiken via onze rechtstreekse telefoonnummers binnen iedere vestiging. Zo houden we de lijnen kort. En komt u direct uit bij de juiste persoon. Wel zo makkelijk.

body_bg4

Volmachten en verzekeraars

Assist Verzuim werkt veel samen met verzuimvolmachtkantoren en verzuimverzekeraars. Dankzij onze kennis en expertise op het gebied van schadelastbeheersing zijn wij dé partner van 8 verzuimvolmachtkantoren én preferred supplier van A.S.R / De Amersfoortse.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af