header

Om te komen tot de beste resultaten

Driegesprek

Saar werkt als callcenter medewerker bij een callcenter. Ze is lelijk gevallen tijdens het volleyballen en heeft haar been gebroken. Ze kan nu niet naar het werk. Dat is een uur met de bus en eenmaal op kantoor moet ze een trap op. Haar werkgever vindt dat ze moet komen. Als je been gebroken is, kun je als callcenter medewerker toch gewoon je werk doen? Er is onenigheid. Geen conflict, maar de re-integratie loopt niet. De situatie van Saar is slechts een voorbeeld van allerlei problemen die zich voordoen tijdens ziekte van een werknemer. En dat kan problemen opleveren.

Als werkgever en werknemer niet meer goed met elkaar overweg kunnen tijdens ziekte

Wanneer er een situatie ontstaat waarbij de communicatie tussen werkgever en werknemer niet helemaal vlekkeloos verloopt. De ene partij is misschien iets eigenwijzer dan een ander of het kan zijn dat er wellicht iets is voorgevallen. Hoe dan ook, het blijft belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Hierbij is het slim om een neutrale partij te betrekken, die het driegesprek kan begeleiden en sturen naar een oplossing.

Voor elke werkgever en werknemer die:

  • moeite heeft met het oplossen van lastige situaties met betrekking tot re-integratie;
  • zich wil laten ondersteunen door een professional die oog heeft voor alle belangen en de juiste richting geeft aan re-integratie;
  • inziet dat samenwerking van belang is om te komen tot de beste resultaten.

Aanpak

Onze casemanager staat u en uw leidinggevenden bij met raad en daad wanneer u dat wilt

Wat het probleem met betrekking tot re-integratie, preventie of misschien zelf beëindiging van de arbeidsrelatie ook is, u kunt bij ons terecht. Zowel werkgever en werknemer wordt de juiste weg gewezen, want zo moet ‘t..

Een driegesprek inzetten?

Neem contact met me op!

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af