Week van de RI&E

Gratis online training RI&E

De week van de RI&E

Veilig en gezond werken begint met een goede RI&E

Een gezonde en veilige werkplek is voor iedereen fijn. De Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) helpt om eventuele risico’s in kaart te brengen. Een onmisbaar instrument om verzuim te voorkomen. Want met de inzichten van de RI&E kunt u als werkgever de risico’s in uw bedrijf beter beheersen.

Van 10 tot en met 14 juni is het de 10e editie van de Week van de RI&E, waarbij we aandacht vragen voor het in kaart brengen van arbeidsrisico’s. We bieden een gratis online training aan voor werkgevers die willen starten met de RI&E, maar niet goed weten hoe ze moeten beginnen of verder moeten gaan.

Details van de workshop

  • Datum: 11 juni 2024
  • Tijd: 10:00 – 11:00 uur
  • Locatie: Online via Teams
  • Kosten: Geen, we bieden de training gratis aan.

Let op: De workshop RI&E zit inmiddels vol. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden.

Aan de slag met de RI&E

Als ondernemer met personeel is het belangrijk (en ook wettelijk verplicht) om een actuele RI&E te hebben. Als werkgever loopt u zelfs het risico een boete te krijgen als u dit niet op orde heeft. Een RI&E hoort namelijk bij goed ondernemerschap. Net als het zorgen voor een veilige en gezonde omgeving voor medewerkers. Het is een belangrijk instrument om inzicht te krijgen in de risico’s binnen uw organisatie en maatregelen te nemen om deze risico’s te verminderen. Een goede RI&E biedt niet alleen inzicht in de risico’s voor uw medewerkers, maar ook voor uw bedrijf als geheel.

Young happy woman student using laptop watching webinar writing at home.

Online workshop RI&E

Wilt u aan de slag met de RI&E? Of moet uw RI&E nodig geactualiseerd worden? Maar weet u niet goed waar u moet beginnen of hoe nu verder? Tijdens de online workshop ‘De RI&E: precies wat u nodig heeft’ bespreekt onze kerndeskundige en Arbeidshygiënist Inge Tijhof het belang van een RI&E en hoe deze kan bijdragen aan een gezonde en veilige werkomgeving. U krijgt de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om een grondige en effectieve RI&E uit te voeren. Ook gaan we in op de verschillende stappen van het RI&E-proces en hoe u deze in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast behandelen we de rol van de preventiemedewerker en hoe deze kan bijdragen aan het succesvol uitvoeren van de RI&E.

Na afloop van de workshop heeft u een duidelijk beeld van wat een RI&E precies inhoudt, welke stappen u moet doorlopen om een goede RI&E uit te voeren en hoe u deze kunt gebruiken om een gezonde en veilige werkomgeving te creëren voor uw medewerkers.

Aanmelden?

De workshop RI&E is inmiddels volgeboekt met ruim 80 enthousiaste deelnemers. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden. Assist Verzuim organiseert regelmatig (online) workshops. Houd onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor de volgende workshop.

 

Profiteer van € 100,- korting op uw RI&E offerte

Maak uw organisatie veiliger en bespaar tegelijkertijd! Vraagt u vóór 1 juli een offerte aan voor het opstellen van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)? Dan bieden wij u een korting van €100,-. U vraagt een offerte aan door uw aanvraag per e-mail te versturen naar interventies@assistverzuim.nl Grijp deze kans om proactief de veiligheid en gezondheid in uw organisatie te verbeteren. Met onze deskundige begeleiding zorgen we ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en potentiële risico’s effectief beheerst.

Waarom wachten? Vraag vandaag nog uw offerte aan en profiteer van €100,- korting!

Actievoorwaarden: De kortingsactie is geldig voor offertes aangevraagd vóór 1 juli. De korting wordt verrekend op de uiteindelijke factuur na uitvoering van de RI&E.

Vragen?

Neem dan gerust contact op met onze afdeling Preventie en Interventies via:

030 – 237 28 99
interventies@assistverzuim.nl

Angelique Govers

Medewerker Bedrijfsbureau
030 237 28 06 a.govers@assistverzuim.nl

Gerelateerde actuele items

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af