Trainingen header diensten overzicht 1500 x 600

meer
aandacht,
gezonder
werk

Trainingen voor leidinggevenden

Assist Academy

Assist Academy: het opleidingsinstituut voor gezonder werk

Niet voor niets is ons motto: meer aandacht, gezonder werk. Wij zijn een arbodienstverlener met een eigenzinnige en een moderne kijk op verzuim, vitaliteit en arbeidsomstandigheden. Onze uitgebreide, diepgaande kennis en onze ervaringen op dit gebied delen wij graag met leidinggevenden en medewerkers door middel van onze workshops en trainingen.

Op deze pagina vindt u alle workshops en trainingen die Assist Verzuim, eventueel in samenwerking met partners, aanbiedt.

Loonwaarde
Dinsdag 20 en 27 juni 9:00 - 12:30 uur

Training Preventiemedewerker

Om (startende) preventiemedewerkers te ondersteunen, organiseren wij regelmatig de Training Preventiemedewerker. Onze kerndeskundige maakt je in twee ochtenden vertrouwd met de taken van de preventiemedewerker.

Meer informatie en aanmelden
RI&E
Dinsdag 13 juni 14:00 -15:00 uur

De RI&E: precies wat u nodig hebt

Wat is een goede RI&E? Wat als ik geen RI&E heb? Moet ik de RI&E laten toetsen? Dit zijn zomaar vragen die ook in uw organisatie kunnen spelen. Onze A&O deskundige Ingrid Sprangers gaat in deze training in op de verschillen de stappen van het RI&E-proces en hoe u deze in de praktijk kunt toepassen.

Meer informatie en aanmelden
fruit
Donderdag 15 juni 09:30 -10:00 uur

Het verzuimprotocol als ruggengraat van uw HR-beleid

Een goed verzuimbeleid is essentieel voor iedere organisatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw verzuimbeleid effectief is en blijft? In deze training gaat Arbodeskundige / Teammanager Nathalie Viskaal dieper in op het belang van een verzuimprotocol en hoe dit de ruggengraat vormt van uw HR-beleid.

Meer informatie en aanmelden
pexels-shvets-production-7176319 (1)
Donderdag 15 juni 10:30 -11:30 uur

Vertrouwenspersoon: de eerste stap naar een gezonde bedrijfscultuur

Leer meer over de taken en verantwoordelijkheden van de vertrouwenspersoon, de impact van ongewenst gedrag op werknemers en de organisatie, en hoe de vertrouwenspersoon kan bijdragen aan preventie en een veilige werkomgeving tijdens deze training, geleid door Casemanager en Externe Vertrouwenspersoon Anneke Koning.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u een op maat gemaakte training voor uw organisatie?

Ook dat kan! Samen met u inventariseren we wat de aandachtspunten binnen uw organisatie zijn en wat voor u en uw medewerkers belangrijk is. Vervolgens kijken we naar een passende samenstelling van de workshop of training. Indien gewenst, is het mogelijk om een workshop en/of training volledig op maat samen te stellen.

    0

    diensten die u op lichamelijk vlak ondersteunen bij het Trainen van leidinggevenden.

    0

    diensten die u op psychisch vlak ondersteunen bij het Trainen van leidinggevenden.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af