Een belangrijke functie…

…die je er niet zo even bij doet. Jij bent de preventiemedewerker binnen jouw bedrijf. Je hebt als taak om bij te dragen aan een goed arbobeleid. Je bevordert de veiligheid en gezondheid op de werkvloer en voorkomt gevaarlijke situaties. Voor je collega’s maar ook voor bezoekers en leveranciers. Vanuit de wet wordt van je verwacht dat je deskundig bent. Ook schrijft de wet voor dat je assisteert bij specifieke onderdelen van het arbobeleid. Denk bijvoorbeeld aan de RI&E en het plan van aanpak. Je geeft advies en je helpt met het uitvoeren van maatregelen.

Om (startende) preventiemedewerkers te ondersteunen, organiseren wij een Training Preventiemedewerker. Onze kerndeskundigen maken je in één dag vertrouwd met de taken van de preventiemedewerker.

Meld je aan en verzeker je van deelname! 

Datum en Locatie

Donderdag 16 november 2017

OAK-building
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Investering

De kosten van de training zijn 275 euro per persoon.

Tijdstip

09.00 – 17.00 uur – lunch is inbegrepen

Let op

Er is plek voor maximaal 12 preventiemedewerkers. Meld je dus snel aan want vol is vol. Inschrijven kan tot donderdag 2 november. Direct aanmelden

Inhoud van de training

 

De eendaagse training Preventiemedewerker wordt verzorgt door onze kerndeskundigen Inge Tijhof (Arbeidshygiënist) en John Buijs (Hoger Veiligheidskundige). Zij zullen de preventiemedewerker in een dag handvatten geven om zijn/haar taken goed uit te kunnen voeren en/of naar een hoger niveau te tillen. Je raakt vertrouwd met de werkzaamheden die horen bij deze functie. Je krijgt bruikbare tips en praktijk voorbeelden over effectiviteit, kosten en baten en delegatie. Vervolgens kan je effectief aan de slag met preventie in je organisatie. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De taken en verantwoordelijkheden van een preventiemedewerker
  • De preventiemedewerker binnen de arbowetgeving
  • De preventiemedewerker en de RI&E
  • De preventiemedewerker en het plan van aanpak
  • De effectiviteit van een preventiemedewerker
  • Kosten, baten en rapportage van de preventiemedewerker
  • Uitbesteding van taken door de preventiemedewerker

Uw contactpersoon

Dianne Bossers

Medewerker bedrijfsbureau
0548 533 558

Meld u aan!

Heeft u vragen? Neem dan contact met me op!

Aanmelden