training verzuimprotocol 2560 x 847 px

Training Verzuimprotocol

Het verzuimprotocol als ruggengraat van uw HR-beleid

Verzuim kan een grote impact hebben op de organisatie: het leidt tot productiviteitsverlies en kan een hoge financiële belasting met zich meebrengen. Een goed verzuimbeleid is daarom van essentieel belang. Het verzuimprotocol vormt hierbij de ruggengraat van uw HR-beleid en biedt structuur en duidelijkheid in de aanpak van verzuim.

Om werkgevers en leidinggevenden te ondersteunen bij een goed verzuimbeleid, organiseren we de training Verzuimprotocol.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 15 juni 2023
  • Tijd: 09:30 – 10:00 uur
  • Locatie: Teams
  • Kosten: geen

Inhoud van de training

Verzuim, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Het heeft vaak enorme impact. Hoe kunt u dit voorkomen? Een goed verzuimbeleid is essentieel voor iedere organisatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw verzuimbeleid effectief is en blijft?

In deze training gaat Arbodeskundige en Teammanager Nathalie Viskaal dieper in op het belang van een verzuimprotocol en hoe dit de ruggengraat vormt van uw HR-beleid. We bespreken onder andere de verschillende onderdelen van een verzuimprotocol en hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast. Welke stappen moet u nemen bij verzuim, en hoe zorgt u ervoor dat alle betrokken partijen op één lijn zitten? Kortom, deze training biedt u de handvatten om een effectief verzuimbeleid op te stellen en te implementeren. Mis het niet!

Na afloop van deze training:

  • heeft u een duidelijk beeld van hoe het verzuimprotocol als ruggengraat kan dienen voor uw HR-beleid
  • kunt u direct aan de slag met het implementeren en verbeteren van uw verzuimbeleid

Datum en locatie

Op donderdag 15 juni 2023 houden we de training van 09:30 – 10:00 uur online via Teams. U kunt dus vanaf elke locatie deelnemen. Een goede internetverbinding is een pre.

Kosten

We bieden deze training kosteloos aan.

Aanmelden?

De aanmelding voor deze training is gesloten. Het is dan ook niet meer mogelijk om u aan te melden. Houd onze website in de gaten voor een volgende training Verzuimprotocol.

Interesse?

Heeft u interesse in de training? Meldt u dan aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het opstellen van het verzuimprotocol? Stuur dan een e-mail naar interventies@assistverzuim.nl of neem contact met me op!

Uw contactpersoon

Tamara Trompert

Medewerker Bedrijfsbureau
030 237 28 14 t.trompert@assistverzuim.nl

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af