training vertrouwenspersoon 2560 x 847 px

Training Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon: de eerste stap naar een gezonde bedrijfscultuur

Een veilige werkomgeving is een basisbehoefte van iedere werknemer en is essentieel voor een gezonde bedrijfscultuur. Helaas komt ongewenst gedrag zoals intimidatie, discriminatie en pesten nog steeds voor op de werkvloer. Een vertrouwenspersoon kan een belangrijke rol spelen bij het bieden van ondersteuning en het creëren van een open en transparante bedrijfscultuur.

Om werkgevers en leidinggevenden te ondersteunen, organiseren wij de Training Vertrouwenspersoon. We bespreken onder andere de taken en verantwoordelijkheden van de vertrouwenspersoon, de impact van ongewenst gedrag op werknemers en de organisatie, en hoe de vertrouwenspersoon kan bijdragen aan preventie en het creëren van een veilige werkomgeving.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 15 juni 2023
  • Tijd: 10:30 – 11:30 uur
  • Locatie: Teams
  • Kosten:  geen

Inhoud van de training

Een veilige werkomgeving is een basisbehoefte van iedere werknemer en is essentieel voor een gezonde bedrijfscultuur. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw werknemers zich veilig en gesteund voelen op de werkvloer? Wat is de rol van een vertrouwenspersoon bij het creëren van een open en transparante bedrijfscultuur? Ontdek het tijdens onze training, geleid door Casemanager en Externe Vertrouwenspersoon Anneke Koning. Leer meer over de taken en verantwoordelijkheden van de vertrouwenspersoon, de impact van ongewenst gedrag op werknemers en de organisatie, en hoe de vertrouwenspersoon kan bijdragen aan preventie en een veilige werkomgeving. Mis het niet en schrijf u nu in!

Na deze training weet u onder andere:

  • wat de taken en verantwoordelijkheden van een vertrouwenspersoon zijn
  • hoe u kunt bijdragen aan het creëren van een open en transparante bedrijfscultuur
  • wat de impact van ongewenst gedrag kan zijn op zowel werknemers als de organisatie als geheel
  • welke preventieve maatregelen u kunt nemen om ongewenst gedrag te voorkomen
  • hoe u kunt samenwerken met andere betrokken partijen binnen uw organisatie, zoals HR en de arbodienst, om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren

Datum en locatie

Op donderdag 15 juni 2023 houden we de training van 10:30 – 11:30 uur online via Teams. U kunt dus vanaf elke locatie deelnemen. Een goede internetverbinding is een pre.

Kosten

We bieden deze training in de Week van de RI&E kosteloos aan.

Aanmelden?

De aanmelding voor deze training is gesloten. Het is dan ook niet meer mogelijk om u aan te melden. Houd onze website in de gaten voor een volgende training Vertrouwenspersoon.

Interesse?

Heeft u interesse in de training? Meldt u dan aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over het inzetten van een externe vertrouwenspersoon? Stuur dan een e-mail naar interventies@assistverzuim.nl of neem contact met me op!

Uw contactpersoon

Tamara Trompert

Medewerker Bedrijfsbureau
030 237 28 14 t.trompert@assistverzuim.nl

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af