header

Periodiek sparren met een arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundig spreekuur

Han werkt bij een groot autobedrijf. Hij heeft een auto-ongeluk gehad en heeft er een whiplash en een gebroken been aan overgehouden. Han heeft een collega, Suus. Zij heeft een hernia. Dan is er nog Julia die te kampen heeft met psychische problemen.. en zo groeit en krimpt de lijst met zieken in het bedrijf. Guus is eigenaar van het autobedrijf en vraagt zich soms af wat hij nu precies moet met die terugkoppelingen van de bedrijfsarts. Het is lastige taal in verband met de privacywetgeving, de bedrijfsarts zit 30 kilometer verderop in een spreekkamer en weet niet wat er op de zaak gebeurd. Daarnaast vindt Guus dat situaties vaak zo medisch en daarmee ongrijpbaar zijn. We leggen Guus de mogelijkheid voor om een arbeidsdeskundige spreekuur te laten houden op de zaak. Wat een goed idee!

Stel uw vragen aan een onafhankelijke arbeidsdeskundige

Voor elke werkgever die:

  • proactieve re-integratie nastreeft;
  • van verzuim geen onmogelijke medische puzzel wil maken;
  • wil kijken naar mogelijkheden voor zijn werknemers in zijn eigen bedrijf. Praktisch, direct toepasbaar en volgens de regels;
  • periodiek met een arbeidsdeskundige wil kunnen sparren over verzuim, re-integratie en daarvan wil leren.

Aanpak

Een arbeidsdeskundige denkt in mogelijkheden
Periodiek komt er een arbeidsdeskundige bij u op de zaak. Hij voert het gesprek met u, uw leidinggevenden en de zieke werknemers. Gekeken wordt naar mogelijkheden. Wat kan iemand nog wel? En hoe wordt dat aangepakt? Afspraken worden gemaakt.

Een arbeidsdeskundige kent uw situatie
Een arbeidsdeskundige komt voor een spreekuur bij u op de zaak. En leert u, uw werknemers en hun arbeidsomstandigheden goed kennen. Zijn er vragen? Dan is er persoonlijk contact. Dat geeft heel veel meerwaarde! Wat u niet begrijpt, wordt u uitgelegd. Een arbeidsdeskundige vertaalt onbegrijpelijke (medische) adviezen naar heldere praktijkoplossingen. Dat werkt!

De arbeidsdeskundige houdt daarbij rekening met de medische beperkingen die de bedrijfsarts aangeeft. En is bevoegd tot het vaststellen van de arbeidsmogelijkheden binnen uw bedrijf. Zo creëert de arbeidsdeskundige betrokkenheid, activering en vooruitgang voor alle partijen. Wel zo praktisch.

Prijs

Die bepaalt u zelf. De prijs is afhankelijk van de contractduur en frequentie met de arbeidsdeskundige.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik op onderstaande button, bel 0548 533 544 of mail naar sales@assistverzuim.nl.

Offerte aanvragen

Ik help u graag verder

Gerelateerde artikelen

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af