19 augustus 2021

Wat is het juiste abonnement voor mijn bedrijf?

Abonnementen Arbodienstverlening
Edith2
Geschreven door Edith Wachelder

U bent klant bij Assist Verzuim. Misschien nog maar kort, mogelijk al vele jaren. Hoe dan ook is het goed om uw abonnement af en toe onder de loep te nemen. Binnenkort maken we de prijzen voor 2022 bekend. Een goed moment om de abonnement die wij aanbieden (Basis, Uitgebreid en Compleet) eens door te nemen. Is uw bedrijf veranderd de afgelopen jaren? Of uw bedrijfsvoering? Heeft u meer of minder verzuim? En hoeveel facturen krijgt u van ons? Allemaal belangrijke vragen om te bekijken welk abonnement past bij uw bedrijf? In dit blog geef ik aan de hand van drie voorbeeldbedrijven inzicht in onze verschillende abonnementen.

Harm

Harm heeft een hoveniersbedrijf. Hij is 5 jaar geleden begonnen. De zaken gaan goed en Harm heeft inmiddels 3 mensen in dienst. Zijn werk is zijn passie. Harm heeft geen idee wat er allemaal zou moeten gebeuren voor een zieke werknemer. Harm wil het ook niet weten want daar ligt zijn interesse niet. Hij wil dat de arbodienst de zaken goed regelt. Harm kiest voor een compleet pakket. Dat kosten zijn hoger maar hij ontvangt niet voor elke handeling een factuur. Harm hoeft zich geen zorgen meer te maken. Hij weet dat een zieke medewerker goed wordt begeleid en dat de dossier op orde zijn. Hij krijgt zelfs poortwachter garantie. Ook hij weet welke kosten hij gedurende het jaar gaat maken. Zo kan Harm kan zich volledig bezighouden met zijn mooie projecten.

Fashion BV

Fashion BV is een bedrijf dat mode-accessoires levert. Het bedrijf heeft 10 mensen in dienst. In de afgelopen jaren is er weinig verzuim geweest. Marloes regelt voor Fashion BV de personeelszaken. Marloes heeft een HR achtergrond en weet in grote lijnen wat er volgens de Wet Verbetering Poortwachter moet gebeuren bij een zieke medewerker. Haar directeur heeft bij een vorig bedrijf veel problemen gehad met verzuim en wil dit nu voorkomen. Er wordt gekozen voor een uitgebreid pakket. Zo is er poortwachtergarantie en verzorgt de arbodienst de eerste belletjes met zieke werknemers. Dit zorgt voor een objectief en volledig beeld. De arbodienst en Marloes zorgen samen en in goed overleg voor een goede verdere begeleiding van de werknemer.

Marktconform BV

Marktconform BV is een productiebedrijf met 85 medewerkers.  De markt staat onder druk waardoor de omzet achterblijft. Het bedrijf wil kritisch naar kosten kijken. Op de HR- afdeling werkt Agnes. Agnes houdt strak de regie over alle zaken, ook de verzuimbegeleiding. Zij houdt nauw contact met de leidinggevenden en bewaakt de dossiers zorgvuldig. Dat wringt geregeld met andere prioriteiten maar Agnes weet wat de gevolgen zijn wanneer het niet goed gedaan wordt, zowel voor de medewerker als voor het bedrijf. Agnes kiest met haar directeur voor een basis pakket. Dat is het basiscontract arbodienst verlening wat wettelijk gezien verplicht is. Daarnaast beperkt dit de kosten in eerste aanleg. Ze ontvangt voor elke handeling een losse factuur. Waarna ze met de arbodienst elke situatie en keuzemoment opnieuw afstemt.

Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden. Elk bedrijf is uniek. Uw wensen, de grootte van uw bedrijf, ervaringen uit het verleden, al dat soort onderdelen bepaalt de keuze van het pakket. Wilt u weten welk pakket het beste bij u past? Of wilt u uw huidige pakket een keer onder de loep nemen? Bel dan gerust met één van onze accountmanagers: Walter Weghorst (mobiel 06 3438 5325, email w.weghorst@assistverzuim.nl) of Reinier Yard (mobiel 06 3427 0161, email r.yard@assistverzuim.nl).

Begin oktober maken we onze abonnementen met de prijzen voor 2022 bekend. Als u een email stuurt naar marketing@assistverzuim.nl sturen wij u de prijslijst 2022 toe zodra deze bekend is.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops
Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af