19 oktober 2017

Voorwaarts!

Loopbaan Arbeidsdeskundige
Geschreven door

Abraham Maslow schreef ooit: ‘Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid.’ Er zijn momenten dat die veiligheid een bewuste keus is. Maar er komt een moment dat het goed is toch de stap voorwaarts te zetten. Ik heb jullie vaak verteld over mijn visie op duurzame inzetbaarheid en het beste uit jezelf halen. Graag neem ik jullie mee in mijn eigen wereld. In mijn allerlaatste blog voor Assist Verzuim.

Ik ben TROTS op mijn jaren bij Assist Verzuim

Ambities? Die heb ik! En ik heb ze gedeeld. Dat is de afgelopen jaren bij Assist Verzuim ook wel gebleken. Kansen? Die heb ik gekregen. Binnen Assist Verzuim heb ik veel mogen zien, doen en ervaren. Ik ben werkzaam geweest in diverse rollen. Eerst meer vanuit kantoor als operationeel manager. Daarna in de mooie rol van accountmanager. Al die jaren heb ik daarnaast mijn arbeidsdeskundige werk uitgevoerd. Ik heb trainingen mogen verzorgen. En ben onderdeel geweest van het managementteam. Daarin hebben we samen gewerkt aan de missie en visie van het bedrijf en hebben daar invulling aan gegeven. Ik heb met enorm veel passie gewerkt binnen deze mooie organisatie.

Wat is er veel gebeurd

Assist Verzuim heeft zich ontwikkeld. En ik ook. Niet alleen professioneel zijn er ontwikkelingen geweest. Ook privé. Ik vond de liefde van mijn leven. Verhuisde voor hem naar de andere kant van het land. En samen kregen we een prachtige zoon. Die omstandigheden maakten dat ik opnieuw ben na gaan denken over een goede balans in mijn leven. Op deze plek schreef ik al vaker: ik streef ernaar om mijzelf altijd optimaal in mijn kracht te zetten. En dan komt er ineens wat op je pad…

Ik heb zin in mijn volgende stap

Ik ga aan de slag in een nieuwe functie bij een andere organisatie. Een functie waarin ik vooral bezig ben in het speelveld van preventie en optimalisering van de arbeidsomstandigheden. Met als doel duurzame inzetbaarheid te realiseren. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

En dan komt het afscheid

Ik ga mijn werk overdragen. Met pijn in mijn hart, maar vol energie kijkend naar de nieuwe uitdaging die komen gaat. Ik kijk terug op mooie en leerzame jaren, waarin ik kansen heb gezien, kansen heb gekregen en kansen heb gepakt. Ik heb de ruimte gekregen om mij verder te ontwikkelen en de vrijheid om deze weg te bewandelen. Gesteund door geweldige collega’s! Ik heb meegekeken in de keuken van veel diverse bedrijven. Door de bezoeken aan ‘mijn’ klanten heb ik deel mogen nemen aan mooie en bijzondere gesprekken. Niet altijd makkelijke situaties, maar steeds streefde ik naar een zo persoonlijke mogelijke benadering. Steeds heb ik geprobeerd het individu niet uit het oog te verliezen. En begrip te hebben voor alle emoties die los komen tijdens dergelijke gespreken.

Bedankt allemaal!

Bedankt voor de fijne gesprekken, de prettige samenwerking en het vertrouwen dat ik heb gekregen. Graag zeg ik: tot ziens! Ik hoop dat we elkaar nog weer spreken. Houd jezelf scherp, geniet van wat je doet, zet jezelf in je kracht en doe het niet omdat het moet!

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid