Volmachten & verzekeraars

Samenwerken

Assist Verzuim werkt veel samen met verzuimvolmachtkantoren en verzuimverzekeraars. Dankzij onze kennis en expertise op het gebied van schadelastbeheersing zijn wij dé partner van 8 verzuimvolmachtkantoren én preferred supplier van A.S.R / De Amersfoortse.

“Ruim vier jaar geleden zijn wij gestart met een volmacht voor ziekteverzuimverzekeringen. In aanloop hier naar toe hebben wij met verschillende arbodiensten en leveranciers van ziek-en hersteldmeldsystemen gesproken. De combinatie van een gebruikersvriendelijk webbased ziek- en hersteldmeldsysteem en de actieve werkwijze van Assist Verzuim, was de reden om voor Assist Verzuim te kiezen.” (Marjolein Heidema – Westeinder Adviesgroep)

U kunt bij ons terecht voor de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter, BeZaVa en invulling van de verlengde re-integratieplicht voor eigen risicodragers WGA. Hierin zijn wij aantoonbaar succesvol!

“Assist Verzuim is een middelgrote arbodienst die een totaalpakket biedt. Zij werken landelijk en zijn zeer actief, waarbij het belang van werkgever en werknemer niet uit het oog wordt verloren.” (Marjolein Heidema – Westeinder Adviesgroep)

Gemak

Assist Verzuim heeft een eigen verzuimsysteem, het Assist Verzuim Systeem (AVS). Dit systeem heeft een speciale module voor verzuimvolmachtkantoren en verzekeraars. Efficiënt en effectief! Met één simpele druk op de knop kunt u alle schaderapportages voor uw klanten uitdraaien, verzuimcijfers raadplegen, werknemersoverzichten bekijken of naverrekenen. Het systeem levert alle informatie die u nodig heeft en houdt daarbij rekening met de wettelijke kaders. Daarnaast is ons systeem makkelijk te koppelen met bijna alle salarispakketten. Het systeem is momenteel onder andere gekoppeld aan Benefits Plaza en AFAS.

“Met Assist Verzuim hebben wij ook aanvullende afspraken kunnen maken. Omdat het gros van onze relaties uit de regio komt, houdt de bedrijfsarts eens per twee weken zijn spreekuur, dichtbij ons kantoor.” (Marjolein Heidema – Westeinder Adviesgroep)

Deskundigheid

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze mensen worden continu opgeleid en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij kennen de verzekeringsmarkt en zijn specialist op het gebied van arbodienstverlening/schadelastbeperking.

“Na ruim vier jaar gaan we een stapje verder en worden er speciaal voor ons kantoor regionale partijen in de providerboog opgenomen. Door goed naar elkaar te luisteren en regelmatig met elkaar van gedachten te wisselen, kunnen wij met AssistVerzuim maatwerk leveren waardoor het service niveau iedere keer weer wordt verhoogd.” (Marjolein Heidema – Westeinder Adviesgroep)

Ook zaken met ons doen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn partner van...

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops
Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af