Omdat snelle actie verzuim voorkomt.

Naast goede begeleiding bij verzuim kunt u bij Assist Verzuim ook terecht voor adviezen rondom preventie. Want verzuim voorkomen heeft altijd nog de voorkeur boven een goede re-integratie. Preventie is een breed begrip en kan op veel verschillende manieren ingevuld worden. Assist Verzuim helpt u met een gedegen preventiebeleid. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens bij stil gestaan dat adequate BHV en EHBO verzuim kan voorkomen?

Om u ook te ondersteunen op gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening, werken we samen met RJ Safety en Security. RJ is een totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging. Ze bieden een breed pakket aan veiligheidsopleidingen, waaronder EHBO, AED, ontruimingsoefeningen, geweld en agressie, BHV en VCA trainingen.

Als klant van Assist Verzuim kunt u voordelig en gemakkelijk een beroep doen op de expertise van RJ. U vraagt simpelweg uw vaste inzetbaarheidsadviseur om advies. Hij of zij beantwoordt uw vragen. En legt waar nodig gemakkelijk een lijntje met de veiligheidsspecialisten bij RJ Safety en Security.

Download de Leaflet voor meer informatie over de opleidingen >

BHV

Regelmatig organiseert RJ Safety & Security BHV trainingen in hun professionele geavanceerde trainingscentrum in Enschede. Voor klanten van Assist Verzuim altijd met 10% korting.

Door gebruik te maken van E-learning zijn de opleidingen altijd zeer effectief en kostenbesparend.
E-learning biedt de mogelijkheid om in eigen tijd één van de vele opleidingen van RJ Safety & Security te volgen. Dat kan bijvoorbeeld met een EHBO-cursus of BHV-(herhaling) opleiding via E-learning. Het theorie gedeelde kan dan thuis achter een pc gevold worden en het praktijkgedeelte (halve dag, afhankelijk van het type opleiding) van de cursus in het trainingscentrum in Enschede.

De eerstvolgende BHV basis training met E-learning staat gepland op 15 juni. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Maar let op: vol = vol. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of door een mail te sturen naar uw vaste inzetbaarheidsadviseur met daarin de naam en geboortedatum van de deelnemer.

Aanmeldformulier BHV training – 15 juni 2018

Gebruik onderstaand aanmeldformulier om u in te schrijven voor de BHV training op 15 juni aanstaande.

Wil u de BHV training volgen op een andere datum? Neem dan contact op met uw inzetbaarheidsadviseur.

  • Training van 1 dag
  • Vanaf 8.30 tot 17.00 uur
  • Kosten € 255,- per deelnemer (excl. 10% Assist Verzuim klantenkorting)
  • In verband met een bewijs van deelname vragen we de volledige naam en geboortedatum van de deelnemer.
Bedrijfsgegevens
Gegevens deelnemer (volgens paspoort)

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Heeft u de verplichte RI&E al laten uitvoeren? Deze meting laat zien welke maatregelen u kunt treffen om de risico’s op de werkvloer te beperken. Bij de toetsing van de RI&E wordt onder andere gekeken of u de bedrijfshulpverlening goed georganiseerd heeft. Heeft u voldoende BHV’ers opgeleid, is er een ontruimingsplan en hoe is de brandbestrijding geregeld? Allemaal zaken om risico’s (op verzuim) te beperken. Wij kunnen u helpen om de aanbevelingen van de RI&E op te volgen. Neem hiervoor contact op met uw inzetbaarheidsadviseur.

Wees voorbereid

Wees bewust van de risico’s die er binnen uw bedrijf zijn. En zorg dat u voorbereid bent. Een RI&E geeft u inzicht in de belangrijkste risico’s en helpt u de juiste maatregelen te treffen. Wilt u meer informatie over veiligheid of beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag over de maatregelen die u kunt treffen.