1 februari 2024

Assist Verzuim opent nieuwe vestiging in Groningen

Assist Verzuim groeit! We zijn verheugd u te laten weten dat we onze vleugels verder spreiden met een nieuwe vestiging in Groningen. Om onze dienstverlening nog sterker te maken hebben Assist Verzuim en VerzuimMeesters namelijk de krachten gebundeld als één arbodienst onder dezelfde naam: Assist Verzuim. Samen ons doel bereiken: de optimale arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer. Dat werkt nóg beter!

Assist Verzuim groeit

Bij Assist Verzuim geloven we dat groei niet alleen een zakelijk doel is, maar ook een manier van leven. Daarom zijn we zo verheugd om met deze nieuwe vestiging niet alleen onze geografische aanwezigheid uit te breiden, maar ook onze dienstverlening te verdiepen.

Persoonlijk, betrokken en nauw verbonden met de organisatie

We zijn van mening dat actieve betrokkenheid en preventieve maatregelen bijdragen aan het bevorderen van de gezondheid en productiviteit op de werkvloer. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen verzuim en omvat ook specialistisch advies en tools om preventief en actief aan gezondheidsmanagement te werken. Met een uitgebreid aanbod aan bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere specialisten ondersteunen we werkgevers op het gebied van preventie, verzuim en duurzame inzetbaarheid. Deze aanpak sluit naadloos aan bij de kernwaarden van VerzuimMeesters. Voor de klanten van VerzuimMeesters blijft de dienstverlening dan ook onveranderd: persoonlijk, betrokken en nauw verbonden met de organisatie. En met de toevoeging van deze vestiging in Groningen kunnen we nog flexibeler reageren op uw specifieke behoeften en uitdagingen.

Werk is meer dan slechts een baan

Ad Lambregts, algemeen directeur Assist Verzuim, benadrukt:

“Werk is meer dan slechts een baan. We leven langer, werken langer door en doordat de aard van het werk voortdurend verandert is er sneller en vaker behoefte aan nieuwe kennis en vaardigheden. Werkgevers die investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers, hebben minder verzuim, een betere werksfeer en een hogere productiviteit. Met de integratie van VerzuimMeesters kunnen we al onze klanten hier optimaal bij ondersteunen, door heel Nederland.”

Onderdeel van Veldsink Groep

VerzuimMeesters is sinds januari 2023 onderdeel van Veldsink Groep, waar ook Assist Verzuim deel van uitmaakt. De naamswijziging onderstreept de hechte samenwerking tussen de zusterbedrijven en verstevigt de vooraanstaande positie van Assist Verzuim binnen de Arbotak van het familiebedrijf Veldsink.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af