2 mei 2024

Assist Verzuim groeit! Dit is Lize

Assist Verzuim is continue in beweging, we blijven door ontwikkelen. Steeds meer bedrijven schakelen ons in voor persoonlijke verzuimbegeleiding en adequate re-integratie. We groeien om iedere klant voldoende tijd en aandacht te kunnen blijven geven en zo optimaal te bedienen. We stellen onze collega’s graag persoonlijk aan u voor. Maak kennis met Lize Eenennaam.

Assist Verzuim groeit
Geschreven door Lize van Eenennaam

Wie is Lize in een notendop?

Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik erg creatief; ik besteed veel tijd aan handwerken. Ik brei en haak graag kleding en accessoires, en ik vind het heerlijk om mijn eigen journals te maken van papier en karton. Deze activiteiten geven me veel voldoening en laten mijn creativiteit echt tot uiting komen.

Hoe ben je bij Assist Verzuim gekomen?

Ik kwam de vacature tegen via indeed. Na het versturen van mijn sollicitatiebrief werd ik al snel gebeld. Het was een prettig gesprek en daarna mocht ik snel langskomen voor een persoonlijk gesprek op locatie. Bij binnenkomst voelde alles al vertrouwd aan. Het gesprek met HR verliep gemakkelijk en dat was erg fijn. En na een tweede (gezellig) gesprek met mijn huidige collega’s werd ik al snel aangenomen.

Heb je altijd al interesse gehad in Arbo en verzuimbegeleiding?

Ik heb lange tijd als ordermanager bij een drukkerij gewerkt. Ik wilde graag de overstap maken van een commercieel bedrijf naar een organisatie met een maatschappelijk doel, waarbij het niet alleen draait om geld verdienen maar ook om het helpen van anderen. Inmiddels werk ik nu 7 maanden bij Assist Verzuim en heb er een heel goed gevoel bij. Het is fijn om een luisterend oor te kunnen bieden aan werknemers en afspraken voor hen te kunnen regelen bij de bedrijfsarts. Ik geniet ervan om van alles te organiseren en ga aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis.

Vertel eens over de eerste maanden bij Assist Verzuim?

Na 21 jaar van baan te wisselen, maakte ik me aanvankelijk veel zorgen of ik wel in staat zou zijn om iets nieuws te leren. De eerste week was daardoor extra spannend. Gelukkig zijn mijn collega’s ontzettend aardig en behulpzaam, waardoor dit gevoel al snel verdween. Ik slaagde erin om allerlei nieuwe dingen te leren, wat mijn zelfvertrouwen enorm deed groeien. Het voelt alsof ik hier al veel langer werk, terwijl het eigenlijk pas 6 maanden zijn. Dat is een goed teken!

Wat ga je toevoegen aan het team?

Ik wil me continu blijven ontwikkelen, zodat ik mijn collega’s steeds beter kan helpen en ondersteunen. Dit motiveert me om nieuwe vaardigheden te leren en mijn kennis te vergroten, zodat ik een nog waardevollere bijdrage kan leveren aan ons team.

Wat zijn je ambities voor de komende jaren?

Op dit moment kijk ik eigenlijk nog niet zo ver vooruit. Mijn focus ligt vooral op de werkzaamheden die ik nu uitvoer. Ik wil graag goed worden in wat ik op dit moment doe. Door me te concentreren op mijn huidige taken en mijn vaardigheden te verbeteren, hoop ik een positieve impact te hebben en mijn werk optimaal te kunnen uitvoeren.

Welk levensmotto past bij jou?

Niet perfect is ook goed!

 

Wil jij net als Lize, ook graag meewerken in een groeiende, innovatieve en gedreven organisatie als Assist Verzuim? Bekijk dan onze vacatures.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af