6 december 2021

Assist Verzuim groeit! Dit is Carin van Hooff

Assist Verzuim
Carin van Hooff
Geschreven door Carin van Hooff

Assist Verzuim is continue in beweging, we blijven door ontwikkelen. Steeds meer bedrijven schakelen ons in voor persoonlijke verzuimbegeleiding en adequate re-integratie. We groeien om iedere klant voldoende tijd en aandacht te kunnen blijven geven en zo optimaal te bedienen. We stellen onze collega’s graag persoonlijk aan u voor. Maak kennis met Carin van Hooff.

Wie is Carin van Hooff in een notendop?

Ik ben Carin van Hooff, 45 jaar en woonachtig in de regio Gooi en Vechtstreek. Naast mijn werk sport ik graag en mag ik zelfs 1 keer per week een les groepsfitness geven op de sportschool bij mij in de buurt. Mijn voorkeur ligt bij Bodypump en Spinning, maar ik ben gecertificeerd om meerdere soorten groepslessen te geven. Ik woon vlakbij het Gooimeer samen met mijn man en 2 kinderen. We gaan er graag op uit in onze vrije tijd. Dat kan van alles en nog wat zijn. Van pretpark, museum tot aan lekker actief bezig zijn.

Hoe ben je bij Assist Verzuim gekomen?

Inmiddels ben ik al zo’n 20 jaar werkzaam in het vakgebied van de verzuimbegeleiding en heb verschillende rollen uitgevoerd. Ik ben altijd op zoek naar uitdaging en afwisseling in mijn werk. Begin 2021 heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige afgerond. De komende jaren wil ik mij verder ontwikkelen in het vak van arbeidsdeskundige. Het feit dat dit ik bij Assist Verzuim de mogelijkheid heb om mij ook op andere vakgebieden (binnen verzuim) te blijven ontwikkelen spreekt mij erg aan. Vandaar ook mijn combinatie functie; Arbo Bussiness Partner én Arbeidsdeskundige.

Heb je altijd al interesse gehad in Arbo en verzuimbegeleiding? 

Als 15 jarige ben ik mijn carrière in de zomervakantie begonnen in de kroepoekfabriek aan de lopende band. Hard werkende mensen in fysiek zwaar werk, maar gedreven en altijd vrolijk. Dit baantje heeft op meerdere vlakken mijn ogen geopend. Voor mij was de belangrijkste les, dat ik ook graag werkplezier heb (en dat je dan zoveel meer uit je werk haalt; voldoening). Helaas bleek mijn carrière niet daar te liggen. Na 2 weken zwoegen en een centje verdienen, ben ik gestopt in de kroepoekfabriek. Maar werkplezier is nog altijd belangrijk voor mij. In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat zelfontplooiing daarin voor mij een grote rol speelt. Het was voor mij dan ook een logische stap binnen het verzuim om verdere vakverdieping te realiseren en meer kennis op te doen als Arbeidsdeskundige.

Vertel eens over de eerste maanden bij Assist Verzuim?

Dat was een vliegende start. Ik startte afgelopen zomer op een hectisch moment door o.a. vakanties. Na een warm welkom, zag ik dat de eerste behoefte was om meteen aan de slag te gaan. Dus in de tweede week kreeg ik mijn eerste klanten toegewezen en kon ik aan de slag om hen te adviseren. Ik hou ervan om te leren terwijl ik bezig ben. Dus gaandeweg, door gewoon de mouwen op te stropen, heb ik Assist Verzuim verder leren kennen.

Wat ga je toevoegen aan het team?

Ik hoop met de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren een aanvulling te kunnen zijn op de al aanwezige kennis en ervaring.

Wat zijn je ambities voor de komende jaren?

Beetje in herhaling vallend; mijzelf verder ontwikkelen.

Welk levensmotto past bij jou?

Mijn moeder zei vroeger al; “Wat gij niet wilt dat u geschied doet dat ook een ander niet.” Spreekt voor zich lijkt mij…

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops
Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af