Voor een gezonde en veilige werkplek

Een gezonde en veilige werkplek is voor iedereen fijn. De RI&E helpt om eventuele risico’s in kaart te brengen. Meestal belandt het document ergens op de plank en verstoft het. Of begint men er niet eens aan. Waarom zou ik eraan beginnen en het bijhouden? Hoe moet ik het document invullen? Heb ik een goede RI&E? Hoe werkt het in de praktijk?

Onze Hoger Veiligheidskundige en Arbeidshygiënist beantwoorden deze en andere vragen graag voor u tijdens deze gratis workshop. Neem gerust uw bestaande RI&E mee!

Direct Aanmelden >

Data

  • donderdag 14 juni 2018

Tijdstip

09.30 – 13.00 uur, aansluitend lunch

Locatie

  • (Blaricum – Health2Work – Binnendelta 15 G) of
  • (Rijssen – Assist Verzuim – Stroekeld 1)

Locatie is afhankelijk van de opgaves, u kunt uw voorkeurslocatie opgeven via het aanmeldformulier. We nemen contact met u op als de locatie definitief is.

Let op

Inschrijven kan tot 5 juni 2018

Onze deskundigen

John Buis is onze Hoger Veiligheidskundige. Inge Tijhof is onze Arbeidshygiënist. Kort gezegd gebruiken zij hun kennis van de Nederlandse veiligheidswetgeving om bedrijven te adviseren op het gebied van veiligheid en Arbowetgeving. Zij inventariseren de risico’s, de hygiëne en beoordelen hoe veilig de werkomgeving voor werknemers is. Denk bijvoorbeeld aan machineveiligheid en explosieveiligheid. Daarnaast kijken zij naar de werkmethodes en organisatie van het werk. Denken bedrijven bijvoorbeeld aan verplichte keuringen?

Om de risico’s goed in te kunnen schatten gaan Inge en John in gesprek met werknemers. Door hun brede ervaring kunnen zij zich goed inleven in het werk dat anderen doen en in de risico’s die dat werk met zich meebrengt. Bij ongevallen kunnen zowel Inge als John ingezet worden voor onderzoek en analyse. De klant krijgt op basis daarvan verbetervoorstellen om ongevallen te voorkomen.

Profiteer in de maand juni van 10% korting

Omdat de RI&E een onmisbaar instrument is om verzuim te voorkomen willen we alle bedrijven de mogelijkheid bieden om de voordelen van de RI&E te benutten. Daarom ontvangt u de hele maand juni 10% korting op:

  • Het opstellen en toetsen van een RI&E
  • Het opstellen van een arbobeleid

Vraag een offerte aan via deze website of uw vaste inzetbaarheidsadviseur.

Uw contactpersoon

Dianne Bossers

Medewerker bedrijfsbureau
0548 533 558

Meld u aan!

Hebt u vragen? Neem dan contact met me op!

Aanmelden