workshop rie

Gratis online workshop

RI&E, precies wat u nodig hebt

De RI&E, precies wat u nodig heeft

Een gezonde en veilige werkplek is voor iedereen fijn. De Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) helpt om eventuele risico’s in kaart te brengen. Meestal belandt het document ergens op de plank en verstoft het. Of begint men er niet eens aan. Het is belangrijk (en ook wettelijk verplicht) om een actuele RI&E te hebben en op basis van de risico’s passende maatregelen te nemen in uw bedrijf. Zo wordt niemand ziek door z’n werk, nu niet en in de toekomst niet.

Om de RI&E onder de aandacht te brengen en samen verzuim te voorkomen organiseren wij op donderdag 16 september 2021 een online workshop waarin we de RI&E en verschillende aanverwante onderwerpen bespreken.

Praktische informatie

 • Datum: Donderdag 16 september 2021.
  U kunt u aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina
 • Tijd: 09.00 – 10.00 uur
 • Locatie: Zoom
  De workshop wordt online via Zoom gehouden. U kunt dus vanaf elke locatie deelnemen. Een goede internetverbinding is een pre.

De Workshop – Een goede RI&E

Het werk is voor veel bedrijven drastisch veranderd. Hoe geeft u de nieuwe manieren van werken vorm in uw bedrijf? En hoe zorgt u dat uw bedrijf voorbereid is op gezondheidsrisico’s? De RI&E geeft u inzicht in de risico’s van onder andere thuiswerken, virussen en werkdruk in de werkomgeving, waaruit een plan van aanpak volgt om maatregelen te nemen. Precies wat u nodig heeft om voorbereid de toekomst in te gaan. Donderdag 16 september 09.00-10.00 uur.

Aanmelden?

Meldt u direct aan via onderstaand aanmeldformulier. Hierop kunt uw aangeven welke workshops u wilt volgen.  Het programma voor donderdag 16 september

  08:45 – 09:00 uur  Inloop
  09:00 – 10:00 uur  Workshop – Het belang van een goede RI&E
  10:00 – 10:15 uur  Eventuele uitloop en napraten

  Meld u aan!

  U kunt u aanmelden voor deze workshop via het aanmeldformulier op deze pagina.

  Heeft u vragen? Neem dan contact met me op!

  Aanmelden

  Uw contactpersoon

  Johanneke Kreijkes

  Medewerker Bedrijfsbureau
  0548 533 508 j.kreijkes@assistverzuim.nl

  Direct
  regelen

  Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

  Meer over duurzame inzetbaarheid
  Abonnement afsluiten

  Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

  Sluit uw abonnement af