Training Preventiemedewerker

Vragenuurtje bij de Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts

De Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts?

Sinds de druk op de bedrijfsartsen toeneemt hebben wij binnen Assist Verzuim besloten om Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts aan te nemen. Deze BIG-geregistreerde medisch professionals mogen onder supervisie van de bedrijfsarts een aantal gedelegeerde taken in het verzuimproces overnemen van de bedrijfsarts.

De bedrijfsarts en Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts zijn complementair aan elkaar en werken daarom nauw samen. De Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts is net als de bedrijfsarts medisch geschoold en kan dus een situatie medisch interpreteren. Daarnaast legt ze haar bevindingen altijd voor aan de medisch adviseur waardoor er altijd een bedrijfsarts over de schouder meekijkt. Zo is de kwaliteit geborgd.

Om leidinggevenden, casemanagers en HR-medewerkers te ondersteunen, organiseren wij regelmatig een vragenuurtje met de Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts.

Datum en locatie

Op dit moment worden de nieuwe data gepland voor het vragenuurtje met de Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts. Heeft u interesse in deze workshop? Laat uw gegevens achter via het formulier onderaan deze pagina. Dan informeren wij u zodra de nieuwe data bekend zijn.

De workshop wordt online via Zoom gehouden.

Inhoud van de workshop

In deze verdiepende workshop voor leidinggevenden, casemanagers en HR-medewerkers neemt Praktijk Ondersteuner Bedrijfsartsen (POB) Daphne Punt u mee in de wereld van een POB’er waarin zij onder taakdelegatie van de Bedrijfsarts spreekuren houdt met werknemers. Wat komt ze zoal tegen tijdens deze spreekuren? Wanneer kan een werknemer een spreekuur krijgen bij de POB’er? Wanneer ervaren werknemers stress tijdens re-integratie? U krijgt praktische voorbeelden, tips en tricks en er is ruimte voor uw eigen vragen.

  • Wat doet een Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts?
  • Wat is het verschil tussen een Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts en een Bedrijfsarts?
  • Wanneer is er sprake van stress tijdens de re-integratie?
  • Voorbeelden uit de praktijk.
  • Tips & tricks voor werkgevers en leidinggevenden.

Interactie en casussen

Om de workshop interactief en nog nuttiger te maken is het mogelijk om uw eigen vragen en casussen in te brengen. Heeft u als leidinggevende vragen? Of situaties die u wilt bespreken met de Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts? Dan kunt u dit vooraf aangeven.

Kosten

We vragen voor deze workshop een kleine bijdrage van €15,-.

Aanmelden?

Op dit moment worden de nieuwe data gepland voor het vragenuurtje met de Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Dan informeren wij u zodra de nieuwe data bekend zijn.

Interesse?

Op dit moment worden de nieuwe data gepland voor het vragenuurtje met de Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts. Heeft u interesse in deze training? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Dan informeren wij u zodra de nieuwe data bekend zijn.

Heeft u vragen? Neem dan contact met me op!

Aanmelden

Uw contactpersoon

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, meldt u aan voor onze trainingen of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af