7 mei 2020

Versoepeling maatregelen rondom corona vanaf 1 juni

Coronavirus Maatregelen

In navolging op de persconferentie van woensdagavond 6 mei 2020 vanuit de regering zullen wij onze maatregelen rondom onze dienstverlening verlengen tot en met 1 juni 2020. We hopen vanaf 1 juni de maatregelen te versoepelen.

Versoepeling van de maatregelen vanaf 1 juni

We zijn hard aan het werk om de versoepeling van onze huidige maatregelen per 1 juni te kunnen doorvoeren. Vanaf dan hopen we dat onze medewerkers weer gedeeltelijk op kantoor kunnen werken. We hopen spreekuren weer fysiek te kunnen doen en ook andere afspraken weer op locatie te kunnen laten plaats vinden. Uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen. Want gezondheid en veiligheid staat voor op. Om dit te kunnen garanderen zijn we nu bezig om voorbereidingen te treffen. Daarom gelden in ieder geval tot 1 juni de maatregelen zoals we die inmiddels kennen.

Maatregelen tot en met 1 juni

Hier de belangrijkste maatregelen nogmaals op een rij:

  • Alle consulten met bedrijfsarts of arboverpleegkundige zullen telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.
  • Ziekmeldingen-, en -preventief thuisblijven of thuisquarantaine worden apart geregistreerd. Als er geen sprake is van arbeidsongeschiktheid kunnen wij geen ziektedossier openen.
  • Alle overige afspraken, interventies of gesprekken zullen uitgesteld worden of zullen telefonisch of via beeldbellen worden gedaan.
  • Onze medewerkers werken vanuit huis. Ze zijn beschikbaar voor u maar door bezetten lijnen kan het zijn dat ze minder goed bereikbaar zijn. Laat gerust een terugbelverzoek achter per mail.


Uitgebreide informatie kunt u vinden in de volgende berichten op onze website:

12 maart 2020 – Onze maatregelen rondom het coronavirus

16 maart 2020 – Aanvullende informatie rondom ziekmeldingen en bereikbaarheid – coronavirus

18 maart 2020 – Vanaf heden geen fysieke consulten meer

1 april 2020 – Maatregelen rondom corona verlengd tot en met 27 april

30 april 2020 – Corona spreekuren zorgen voor duidelijkheid

Vragen?

We hebben weer wat perspectief gekregen en kijken er naar uit om onze dienstverlening weer op te pakken op een manier zoals u dat van ons gewend bent.  Heeft u vragen rondom deze maatregelen dan verzoeken we u om per mail contact op te nemen met uw vaste inzetbaarheidsadviseur of accountmanager.

U kunt ook altijd contact opnemen met het managementteam Ad Lambregts, Bernie Blom, Carine Kreijkes en Martin Boswerger.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid