27 augustus 2021

Versoepeling aangepaste dienstverlening

Coronavirus

Nu de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen zijn versoepeld kunnen we onze dienstverlening stapsgewijs weer fysiek uitvoeren. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen vanuit de overheid en actualiseren wij onze maatregelen regelmatig op basis van de nieuwe inzichten en richtlijnen.

Spreekuren van onze medisch professionals

Onze medisch professionals zullen vanaf maandag 30 augustus weer fysiek op de (klant)locatie aanwezig zijn. Afhankelijk van de situatie kan hiervan worden afgeweken. Onze planners hebben deze uitzonderingen in beeld.

Keuringen en onderzoeken

Ook de (gezondheids-)onderzoeken plannen wij in overleg met werkgever en werknemer weer zoals gebruikelijk in. Dit houdt in dat ondere andere Preventief Medische Onderzoeken (PMO), arbeidsdeskundige onderzoeken, werkplekonderzoeken, keuringen, en Risico- Inventarisaties & Evaluaties (RI&E) weer fysiek ingepland kunnen worden. Vanzelfsprekend volgen wij hierbij de richtlijnen vanuit de overheid.

Trainingen

Workshops en trainingen blijven wij (naast fysiek) ook online aanbieden. Daarnaast kunnen nu ook trainingen op de (klant)locatie weer worden weer geboekt. Hierbij nemen we ook alle voorzorgsmaatregelen en richtlijnen in acht.

Verantwoord op afspraak

Belangrijk bij het werken op de fysieke locatie is ieders veiligheid en gezondheid. Om dit te garanderen houden we ons aan de geldende Corona maatregelen vanuit de overheid. Op dit moment zijn dat:

 • Houd 1,5 meter afstand van anderen
 • Was vaak uw handen met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
 • Blijf thuis als u klachten hebt die kunnen passen bij corona en laat u testen
 • Zorg regelmatig voor frisse lucht in binnenruimtes

Vragen?

Heeft u vragen rondom deze maatregelen dan verzoeken we u om per mail contact op te nemen met uw vaste casemanager of accountmanager. U kunt ook altijd contact opnemen via het contactformulier  Direct
  regelen

  Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

  Meer over onze trainingen en workshops
  Abonnement afsluiten

  Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

  Sluit uw abonnement af