18 maart 2020

Vanaf heden geen fysieke consulten meer

We delen weer een update rondom het coronavirus waarin we u infomeren over de verscherpte maatregelen die we hebben getroffen.

De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) is de beroepsvereniging van en voor bedrijfsartsen heeft geadviseerd om alle consulten met bedrijfsarts en arboverpleegkundige telefonisch te doen.

Wij volgen vanaf heden (uiterlijk vanaf 19 maart) deze adviezen op. Dat betekent concreet het volgende:

  • Er zal fysiek geen spreekuur meer gedraaid worden door onze medisch professionals, zij zullen niet meer naar onze spreekuurlocaties gaan. Daarnaast zullen ze ook geen spreekuren meer draaien op de locatie van de klant.
  • Voor reguliere klanten zullen de medewerker hiervan op de hoogte brengen.
    Eigen regie klanten zullen zelf hun medewerkers hiervan op de hoogte moeten stellen.
  • U kunt ons helpen door te controleren of het juiste telefoonnummer van uw medewerker in het systeem geregistreerd staat.
  • Mochten consulten vragen om fysiek contact dan geeft de bedrijfsarts dit aan en zal de inzetbaarheidsadviseur een fysiek vervolgconsult inplannen mocht dit weer mogelijk zijn.

Deze maatregelen zijn van kracht tot en met 6 april.

Vragen?

Heeft u vragen over deze aangescherpte maatregelen? Neem dan gerust contact op met uw vaste inzetbaarheidsadviseur.

Kunt u ons niet goed bereiken?

Zoals u weet werken we zo veel mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat de lijn slecht is of u er niet doorkomt. Stuur uw vaste inzetbaarheidsadviseur gerust een email met bijvoorbeeld een terugbelverzoek of uw vraag. Hij of zij belt u zodra het mogelijk is of beantwoordt uw vraag per email.

 

Directie en medewerkers
Assist Verzuim

 

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid