22 juli 2021

Training Preventiemedewerker op 23 en 30 september

Training Preventiemedewerker
Johanneke website
Geschreven door Johanneke Kreijkes

Wist u dat elke organisatie in ieder geval één preventiemedewerker moet hebben? Voor organisaties met maximaal 25 medewerkers mag u dit als werkgever ook zelf zijn.

Oké, maar wat doet een preventiemedewerker?

Een preventiemedewerker houdt zich binnen de organisatie bezig met de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Volgens de Arbowet moet het deskundigheidsniveau van de preventiemedewerker aansluiten op de risico’s binnen het desbetreffende bedrijf. Dit betekent dat de preventiemedewerker moet beschikken over de specifieke kennis van arborisico’s die voor uw bedrijf relevant is. Een belangrijke taak van de preventiemedewerker is dan ook het opstellen van de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) met het bijbehorende Plan van Aanpak. En vervolgens ook de uitvoering ervan.

Assist Verzuim geeft u praktische handvatten

Om (startende) preventiemedewerkers te ondersteunen, organiseren wij regelmatig een Training Preventiemedewerker. De eerstvolgende training is gepland op donderdag 23 en 30 juni 2022 en wordt online gehouden. In twee ochtenden maakt onze kerndeskundige startende en ervaren preventiemedewerkers vertrouwd met de taken, rollen en verplichtingen die horen bij deze functie. Ze geeft hierbij praktische handvatten en bruikbare tips die u direct toe kunt passen binnen uw bedrijf.

Meldt u aan via onderstaande button. Omdat we de training online houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops
Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af