27 juni 2019

Road to Rijsserbergloop – Een terugblik

Rijsserbergloop Gezondheid casemanager
Rianne2
Geschreven door Rianne Smit

14 juni 2019 om 20:30uur. Ik sta samen met collega’s aan de startlijn en daar klinkt het signaal. Het is nu echt begonnen!
14 juni 2019 om 21:05uur. Hoera, ik heb de finish gehaald en sta nog (net) op mijn benen!


Allereerst alle complimenten; wat een fantastisch evenement. Groots opgezet, maar het voelde heel gemoedelijk. Volgens mij was heel Rijssen uitgelopen, want er stond een hoop support aan de rand van het parcours. Die had ik overigens echt wel nodig, want wat een pittige tocht! Als beginnerling had ik echt meer moeten trainen op de berg (dus een mooie uitdaging voor volgend jaar).

Wil je als team wat aan teambuilding doen, dan is dit evenement ook echt een aanrader. Vanuit Assist Verzuim deden met 10 collega’s mee. Maar bijna het hele kantoor was uitgelopen om ons aan te moedigen. Het geeft echt een heel tof samenhorigheidsgevoel. Wij tegen de rest. Degene die dit ooit als team hebben meegemaakt, zullen begrijpen wat ik bedoel. Samen de Rijsserbergloop maar ook samen voor onze klant en samen succesvol zijn.

Dan nog een klein stukje over mijn 5 kilometer. Mijn ‘worst nightmare’  om als laatste over de finish te vallen is gelukkig niet gebeurd (maar helemaal tevreden ben ik stiekem toch ook niet). Ik kan in ieder geval zeggen dat mijn luie zweet er nu echt uit is en ik mooi de berg heb beklommen. Daarnaast is dit meteen  een mooie uitdaging voor volgend jaar (al riep ik bij de finish “dit nooit meer”), mijn tijd te verbeteren.

Ik ben blij dat ik mee heb gedaan en dat ik mezelf heb uitgedaagd. En op kantoor genieten we met z’n allen nog na van de mooie loop. Dat zal binnenkort wel weer een boost krijgen als de 360 graden aftermovie gepubliceerd wordt. Daar ben ik erg benieuwd naar.

Lieve collega’s, middels deze blog wil ik jullie bedanken voor alle support. Dat heeft mij echt geholpen om deze uitdaging te kunnen volbrengen. En mijn grenzen te verbreden! En ik hoop dat ik jullie, als lezers, heb kunnen inspireren om de uitdaging samen met mij aan te gaan op de Rijsserberg! Dus wie weet, tot volgend jaar.

 

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid