12 maart 2019

Road to Rijsserbergloop – De stand van zaken

Rijsserbergloop Gezondheid Hardlopen casemanager
Rianne2
Geschreven door Rianne Smit

Oke, hier duidelijk een dipje. Waarschijnlijk kent iedereen het wel, het is druk op het werk, je sociale leven wil ook wat van je en dan heb je ook nog een gezin. Sporten komt dan ongeveer op de laatste plaats (in mijn geval staat gezond eten echt helemaal onderaan). Dus mijn voornemen om 2x per week te gaan hardlopen is al teruggegaan naar 1x per week. En wanneer het regent, duik ik liever met een deken op de bank dan dat ik in de stromende regen ga lopen.

Maar goed, ik weet dat bij stress je juist moet gaan sporten! Even je hoofd leeg maken, zodat je de dingen weer beter aan kan. En ik weet ook dat je hier uiteindelijk blijer van wordt, meer energie van krijgt en zelfs voorkomt dat je uitvalt op je werk. Wel fijn dat ik dit voor mezelf weer helder heb, dan is het nu ook tijd om weer in actie te komen.

Genoeg geklaagd, want ik ben ook echt wel goed op weg. Zo ben ik erachter gekomen dat je heerlijk kan hardlopen op de filmmuziek van Bohemian Rhapsody en ik kan inmiddels 3,8 km lopen achter elkaar. Dus we gaan de goede kant op.

Vanaf vandaag dus ook maar weer de draad oppakken en in actie komen.

Tot de volgende runfluencer blog.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid