25 september 2017

Nieuwe website Assist Verzuim

Waarschijnlijk was u aan het genieten van uw welverdiende vakantie.  En heeft u hem nog niet opgemerkt. Na weken van overleg, ontwerp en vooral hard werken was daar op 10 augustus de livegang van onze nieuwe website!  Wij zijn erg trots op het eindresultaat en willen dat graag aan u laten zien. Uiteraard zijn we erg benieuwd wat u ervan vindt.

Gaat u ook blindelings naar het inlogscherm?

Logisch! De gemiddelde tijd die u besteed op een website is 5 seconden. Toch raden we u aan niet direct door te gaan naar het Assist Verzuim Systeem of Eigen Regie Systeem. Op onze vernieuwde website vindt u regelmatig nieuwe blogs met praktijkvoorbeelden en waardevolle tips. Verder bevat de nieuwe website veelgestelde vragen, informatie over al onze diensten en handvatten over ziek melden en beter melden van werknemers. Allemaal informatie die u geheel vrijblijvend en gratis in uw voordeel kunt gebruiken.

Kent u IZA al?

Maak kennis met IZA onze online inzetbaarheidsadviseur. Ze wijst u de weg in de wereld van de arbodienstverlening. U kunt bij haar terecht via de chat op onze website. IZA helpt u uw bedrijf vitaal te houden en geeft u adviezen over (duurzame) inzetbaarheid. Zitten uw werknemers goed in hun vel, gaan ze graag naar het werk en zijn ze niet vaak ziek? IZA kan helpen om de arbeidskracht van uw werknemers te vergroten!

Neem een moment om…

…eens rustig door onze site te bladeren. Waarschijnlijk leert u wat nieuws. En vindt u waardevolle informatie waar u uw voordeel mee kunt doen. Wij zouden het fijn vinden als u nog een moment neemt. Om uw mening te geven. Over de nieuwe site. Mijn naam is Carine Kreijkes en ik ben de nieuwe marketeer van Assist Verzuim. Ik hoor graag uw mening over assistverzuim.nl. Alle tops maar zeker ook de tips zijn welkom!

App offline

De komst van de nieuwe website betekent het einde van de app van Assist Verzuim. Deze is offline gehaald. Ook de verschillende deelwebsites zijn niet meer beschikbaar. De informatie van deze websites en de app is geïntegreerd in de nieuwe website.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid