22 oktober 2021

Kom jij samen met ons in beweging bij de Hondsrug Forest Run?

Evenementen Sporten

Werkgevers focussen zich samen met ons steeds meer op de maximale inzetbaarheid van hun werknemers. Een gezonde leefstijl van werknemers speelt een grote rol bij inzetbaarheid. Goede gezondheid en fitheid hebben een positief effect op het dagelijks energieniveau van werknemers en beïnvloeden daarmee een aantal werkgerelateerde zaken zoals arbeidsverzuim (en de daaraan gerelateerde kosten), duurzame inzetbaarheid, veiligheid en werkplezier. Gezondheid is een taak van werkgevers en werknemers. Bewegen is gezond. Daarom dragen wij als sponsor graag ons steentje bij aan dit sportieve evenement in de vestigingsplaats van Assist Verzuim Emmen. Kom jij op Ga jij op zondag 7 november 2021 samen met ons in beweging en ga je genieten van de Drentse Emmerdennen?

Over de Hondsrug Forest Run

De Hondsrug Forest Run staat garant voor een geweldige wandel- en hardloopbeleving. Lopen langs natuurlijke bosriviertjes en over smalle bospaden op weg naar het Haantjeduin. Het Haantjeduin is met zijn 26,5 m boven NAP de hoogste heuvel van de Hondsrug en daarmee ook van Drenthe.

Deelnemers wandelen of hardlopen 5, 10 of 21,1 kilometer door de Emmerdennen. Na je prestatie kun je verblijven in het hardloopdorp. Hier kun je nog even lekker napraten, je laten masseren en trakteren we je op een heerlijke warme hap. Kortom een dag van vitaliteit, ontmoeten en beleven!

Wil jij een gratis startbewijs?

Dat kan! Als sponsor geeft Assist Verzuim gratis startbewijzen weg. Stuur een e-mail naar marketing@assistverzuim.nl en vertel ons kort waarom jij een startbewijs verdient. En wie weet sta jij zondag 7 november samen met ons aan de start!

 

 

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops