2 juli 2021

Kijk live mee met de Assist Verzuim Rijsserbergloop!

Rijsserbergloop Assist Verzuim
janneke
Geschreven door Janneke de Wilde

Werkgevers focussen zich samen met ons steeds meer op de maximale inzetbaarheid van hun werknemers. Een gezonde leefstijl van werknemers speelt een grote rol bij inzetbaarheid. Goede gezondheid en fitheid hebben een positief effect op het dagelijks energieniveau van werknemers en beïnvloeden daarmee een aantal werkgerelateerde zaken zoals arbeidsverzuim (en de daaraan gerelateerde kosten), duurzame inzetbaarheid, veiligheid en werkplezier. Gezondheid is een taak van werkgevers en werknemers. Bewegen is gezond. Daarom dragen wij als hoofdsponsor van de Assist Verzuim Rijsserbergloop graag ons steentje bij aan dit sportieve evenement in onze vestigingsplaats.

Wij komen in beweging samen met ruim 1200 anderen!

Op vrijdag 9 juli aanstaande staat een deel van ons team aan de start van de Assist Verzuim Rijsserbergloop. Eerder al deelde onze runfluencer Rianne Smit haar opbouwschema en gaf ze tips voor een goede voorbereiding. Na een enthousiaste voorbereiding kunnen we dus nu daadwerkelijk van start. En de diversiteit tijdens de loop is enorm, van recreanten tot fanatieke hardlopers uit de Nederlandse top.

En u? U kijkt live mee!

Voor bezoekers is het vanwege COVID-19 helaas niet mogelijk vrienden en bekenden aan te moedigen langs de zijlijn. Daarom biedt Assist Verzuim hen en overige geïnteresseerden de mogelijkheid om live mee te kijken met het evenement. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een viertal PTZ camera’s, camera’s die op een statief geplaatst worden en van afstand bediend kunnen worden in de regie. Door de diverse state of the art mogelijkheden van deze camera’s krijgt men tijdens het livestream beelden te zien van het gehele evenement. Daarnaast rijdt een cameraman op een elektrische scooter mee met de lopers om ze onderweg goed in beeld te krijgen. Er wordt professioneel verslag gegeven van de Rijsserbergloop door een sportpresentator en verslaggever. Al met al beloofd het een geweldige sportuitzending te worden waarvoor we u van harte uitnodigen.

Aanstaande vrijdag 9 juli kunt u live meekijken via het Youtube- en Facebook kanaal van de Assist Verzuim Rijsserbergloop. De 5 km en 10 km worden apart van elkaar uitgezonden en wanneer u de Assist Verzuim Rijsserbergloop liked op Facebook krijgt u automatisch een melding van de livegang. Zo mist u nietst! Wilt u via Youtube de Rijsserbergloop volgen? Klik dan hier om de 5 km te volgen en hier voor het livestream van de 10 km.

Wij wensen u veel kijkplezier!

 

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid
Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af