22 mei 2018

Gratis workshop RIE in de week van de RI&E op 14 juni

Van 11 tot 15 juni 2018 is het de week van de RI&E. Het thema van de week van de RI&E dit jaar is:

Beperk verzuim en verloop, begin bij de RI&E

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit. Verzuim als gevolg van werk, zowel op de korte als de lange termijn, is grotendeels te voorkomen door risico’s te inventariseren en maatregelen te nemen tegen deze risico’s.Laat uw medewerkers op een prettige en veilige manier werken en zie het terug in uw productiviteit! Als supporter van de Week van de RI&E organiseren wij op 14 juni een gratis workshop RI&E.  Meld u direct aan >

Een onmisbaar instrument

Een gezonde en veilige werkplek is voor iedereen fijn. De RI&E helpt om eventuele risico’s in kaart te brengen. Een onmisbaar instrument om verzuim te voorkomen. En dus belangrijk voor elk bedrijf. In juni brengen we de RI&E en haar voordelen extra bij u onder de aandacht. Hoe werkt de RI&E in de praktijk? Wat heeft u aan een RI&E en heeft uw bedrijf een goede? Allemaal vragen waaraan we in de workshop aandacht besteden.

Gratis workshop

Op donderdag 14 juni geven onze veiligheidskundigen een gratis workshop over de RI&E. Deze workshop wordt georganiseerd in Rijssen of Blaricum. We starten om 09.30 uur en sluiten om 13.00 uur af met een lunch. Klik hier voor meer informatie en aanmelden >

Profiteer in de maand juni van 10% korting

Omdat de RI&E een onmisbaar instrument is om verzuim te voorkomen willen we alle bedrijven de mogelijkheid bieden om de voordelen van de RI&E te benutten. Daarom ontvangt u de hele maand juni 10% korting op:

  • Het opstellen en toetsen van een RI&E
  • Het opstellen van een arbobeleid

Vraag een offerte aan via deze website of uw vaste inzetbaarheidsadviseur.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid