16 september 2020

Gratis online workshop RI&E in de week van de RI&E op 24 september

Risico-Inventarisatie en Evaluatie workshop

Van 21 tot 25 september is het de week van de RI&E. Het thema van de week van de RI&E dit jaar is:

De ondernemer centraal

Als ondernemer kent u uw bedrijf als geen ander en weet u over het algemeen goed wat er in uw organisatie speelt. Zo ook de belangrijkste risico’s op het gebied van gezond en veilig werken. Maar hoe gaat u op een goede manier met die risico’s om? En welke risico’s zijn minder zichtbaar? De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt om op een gestructureerde manier de risico’s op een rijtje te zetten én een haalbaar plan van aanpak te maken om maatregelen te nemen. Als supporter van de Week van de RI&E organiseren wij op donderdag 24 september een gratis online workshop RI&E.  Meld u direct aan >

Een onmisbaar instrument

Een gezonde en veilige werkplek is voor iedereen fijn. De RI&E helpt om eventuele risico’s in kaart te brengen. Een onmisbaar instrument om verzuim te voorkomen. En dus belangrijk voor elk bedrijf. Nu u ongetwijfeld bezig bent met aanpassingen in uw organisatie in verband met de corona-maatregelen, biedt dat een uitgelezen kans om ook andere punten direct mee te nemen. In september brengen we de RI&E en haar voordelen extra bij u onder de aandacht. Wat zijn de nieuwe risico’s in de RI&E? Denk aan COVID-19, thuiswerken en psychosociale arbeidsbelasting. En wat moet u hierover in de RI&E meenemen? Allemaal vragen waaraan we in de workshop aandacht besteden.

Gratis workshop

Op donderdag 24 september geven onze arbeidshygiëniste, ergonoom en bedrijfsarts gratis workshops over de RI&E. Deze workshops worden online via Zoom gehouden dus u kunt vanaf vrijwel iedere locatie deelnemen. We starten met de eerste online workshop om 09.00 uur en sluiten om 12.30 uur af. Klik hier voor meer informatie en aanmelden >

Profiteer tot en met 1 november 2020 van 10% korting

Omdat de RI&E een onmisbaar instrument is om verzuim te voorkomen willen we alle bedrijven de mogelijkheid bieden om de voordelen van de RI&E te benutten. Daarom ontvangt u tot en met 1 november 2020 10% korting op:

  • Het opstellen en toetsen van een RI&E
  • Het opstellen van een arbobeleid

Vraag een offerte aan via deze website of uw vaste inzetbaarheidsadviseur.

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid