27 november 2019

Een nieuwe collega!

Nieuwe collega Jessica Commercieel medewerker Binnendienst
jessica website
Geschreven door Jessica Musters

Assist Verzuim groeit! Sinds november verstrekt Jessica Musters het Assist Verzuim team als commercieel medewerker binnendienst. Hoog tijd om haar wat beter te leren kennen.

Hoe zouden anderen jou omschrijven?

Mijn naam is Jessica Musters. Vanaf november ben ik commercieel medewerkster binnendienst bij Assist Verzuim. Anderen omschrijven mij als een enthousiast en sociaal persoon. Ik hou van gezelligheid en gedrevenheid op de werkvloer.

Waarvoor kunnen klanten jou benaderen?

Klanten kunnen onder andere bij mij terecht voor vragen over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Samen zullen we de wensen en behoeften in kaart brengen.

Heeft u vragen over de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of wilt u een offerte aanvragen voor een van onze diensten? Wilt u tips, ideeën of verbeterpunten mededelen? Ook hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

Wat zijn je ambities binnen Assist Verzuim?

Ik heb nog geen verleden binnen de arbodienstverlening. Daarom wil ik graag alle mogelijkheden in deze branche ontdekken. Ik heb een passie voor commercie en wil daarom mijn commerciële kennis uitbreiden en mezelf ontwikkelen op zakelijk gebied.

Wat viel je gelijk op tijdens je eerste werkweek?

Tijdens mijn rondleiding door het pand vernam ik een gemotiveerde en enthousiaste sfeer. Ik ben terechtgekomen in een bekwaam team die allen hun functie serieus nemen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een openhartig gesprek en staat men open voor vernieuwende ideeën.

Wat zijn je ervaringen als commercieel medewerker?

Mijn allereerste ervaringen in de commercie heb ik opgedaan in de horeca en supermarkt branche.

Ik begon deze wereld steeds interessanter te vinden dus besloot ik te gaan werken bij een internationale webshop, hier ben ik bijna 15 jaar lang op diverse afdelingen werkzaam geweest.

In mijn loopbaan heb ik verschillende ervaringen op gedaan. Beginnend bij het afstemmen van de wensen en behoeften tot aan het verlenen van een optimale service.

Daarna werd het tijd om nieuwe vaardigheden op te doen. Dat wil ik graag doen bij Assist Verzuim.

Welke spreuk staat op je lijf geschreven?

Maak het verschil. “Luister in een gesprek naar de emotie, niet naar de feiten.”

 

 

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid