26 juni 2020

De 32e editie van de Assist Verzuim Rijsserbergloop beleef je nu virtueel!

De 32e editie van de Assist Verzuim Rijsserbergloop die gepland stond op vrijdag 12 juni 2020 leek aan onze neus voorbij te gaan. De eerste bedrijvenclinics waren al gestart. Maar door aangescherpte maatregelen rondom Corona was de organisatie genoodzaakt om het evenement een jaar uit te stellen. Deelnemers kregen hun inschrijfgeld volledig teruggestort. En dat was het dan. Of toch niet…

Als hoofdsponsor van dit prachtige evenement dat Rijssen en omgeving elk jaar letterlijk in beweging brengt, vonden wij een geweldige oplossing. Gezondheid en vitaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Dus óók dit jaar brengen we je graag in beweging. Want bewegen is gezond! En een gezonde werknemer presteert gemiddeld beter dan een ongezonde werknemer. Daarom hebben we iets bedacht waardoor je het parcours van de Rijsserbergloop deze zomer alsnog kunt afleggen. En het leuke is: iedereen kan meedoen!

Samen met de talentvolle VR-experts van Virtual Lab 17 en de trainers van de AV Rijssen hebben we de hele Rijsserbergloop omgezet naar een virtuele loop. In 360 graden! Zo kun je de Rijsserbergloop beleven alsof je er zelf staat. Onze Inzetbaarheidsadviseur Liesbeth Roetgering wijst je de weg in het parcours. En onderweg ontdek je veel leuke feiten, foto’s en fun.

Start hier je Virtuele Run! > 

Wij kijken ook alweer uit naar volgend jaar. Waar we zoals het er nu uitziet, gewoon weer fysiek aan de start kunnen staan op vrijdag 11 juni 2021. Wij zijn er zeker bij. Jullie ook?

Assist Verzuim zorgt voor arbeidskracht!

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid