30 januari 2020

Assist Verzuim Groeit! – Dit is Yeliz

Inzetbaarheidsadviseur Assist Verzuim groeit
Yeliz
Geschreven door Yeliz Yildiz

Assist Verzuim is continue in beweging, we blijven door ontwikkelen. Steeds meer bedrijven schakelen ons in voor persoonlijke verzuimbegeleiding en adequate re-integratie. We groeien om iedere klant voldoende tijd en aandacht te kunnen blijven geven en zo optimaal te bedienen. We stellen onze nieuwe collega’s graag persoonlijk aan voor. Maak kennis met Yeliz Yildiz, onze nieuwste junior inzetbaarheidsadviseur. Yeliz wordt ook een van onze vaste bloggers, dus u zult haar vast tegenkomen.

Wie is Yeliz in een notendop?
Mijn naam is Yeliz Yildiz, ik ben 26 jaar en heb Sociaal Juridische Dienstverlening gestudeerd in  Deventer. Ik ben geboren en getogen in Almelo. Vorig jaar ben ik getrouwd én verhuisd naar Apeldoorn, dat bevalt goed! Ik vind het leuk om te sporten met mijn man, zwemmen, lezen en gezellige activiteiten te ondernemen met vriendinnen.

Hoe ben je bij Assist Verzuim gekomen?
Tijdens de opleiding heb ik gemerkt dat ik de combinatie tussen mens en recht heel boeiend vind. Ik heb een jaar bij de woningcorporatie gewerkt en veel contact gehad met huurders. Mijn voorkeur ging uit naar ziekte en verzuim, omdat je een combinatie hebt van verschillende aspecten. Hierom heb ik stage gelopen bij een arbeidsmedisch bureau, onderzoek gedaan naar burn-out bij medewerkers tijdens mijn minor toegepaste psychologie én een afstudeeronderzoek gedaan naar de financiële lasten voor MKB’ers bij langdurig ziekteverzuim. Mooi bruggetje om daarna bij Assist Verzuim aan de slag te gaan, toch?

Wat ga je toevoegen aan het team?
Met de kennis die ik heb opgedaan vanuit mijn opleiding en de specialisatie ziekte en verzuim, breng ik als starter nieuwe ideeën en een frisse blik in het team. Ik ben nauwkeurig, structureel en wil graag verder leren. In de functie van junior inzetbaarheidsadviseur ben ik het eerste aanpreekpunt voor verzuimende medewerkers. Daarnaast voer ik dossiercontroles uit en doe ik voornamelijk ondersteunende werkzaamheden. Met het doel mijzelf te ontwikkelen en te groeien als casemanager. Dit biedt mij veel uitdaging en mooi vooruitzicht.

Vertel eens over de eerste maand bij Assist Verzuim? Wat is je opgevallen?
Voor mij is de bedrijfscultuur erg belangrijk en ik ervaar bij Assist Verzuim een open bedrijfscultuur en de drang om te groeien als bedrijf. Dat motiveert. Collega’s zijn behulpzaam en er valt veel te leren!

Wat zijn je ambities voor de komende jaren?
Mijn interesse in ziekte en verzuim is ontstaan tijdens de opleiding en heeft zich met de jaren ontwikkeld. Maar ik ben nog niet klaar. In april start ik met de opleiding “Regie op verzuim”, waardoor ik meer verdieping krijg in het vak. In de toekomst zie ik mijzelf specialiseren als volwaardige inzetbaarheidsadviseur om ziekteverzuim te verkorten voor werknemers en grip te krijgen op ziekteverzuim voor werkgevers.

Welk levensmotto past het beste bij jou?
Ik denk dat je in het leven niet een te afwachtende houding moet hebben en zelf kansen kunt creëren. De volgende slogan vind ik daarom helemaal bij me passen: “Wees geen visser, maar een jager”.

 

Yeliz Yildiz

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid