24 februari 2022

Assist Verzuim groeit! Dit is Jolanda

Assist Verzuim groeit
Jolanda Dennekamp
Geschreven door Jolanda Dennekamp-Tijhof

Assist Verzuim is continue in beweging, we blijven door ontwikkelen. Steeds meer bedrijven schakelen ons in voor persoonlijke verzuimbegeleiding en adequate re-integratie. We groeien om iedere klant voldoende tijd en aandacht te kunnen blijven geven en zo optimaal te bedienen. We stellen onze collega’s graag persoonlijk aan u voor. Maak kennis met Jolanda Dennekamp, Medewerker Bedrijfsbureau bij Assist Verzuim Rijssen.

Wie is Jolanda in een notendop?

Mijn naam is Jolanda Dennekamp en ik ben 37 jaar oud. Getrouwd met Art-Jan en moeder van 2 jongens. Ik probeer wel eens sportief bezig te zijn: skeeleren op de dinsdag en vrouwenvoetbal op de woensdag. Daarnaast ben ik bestuurslid bij de plaatselijke gymnastiekvereniging, waar ik van jongs af aan al turn (zeer recreatief niveau 😉). Als ik dan nog tijd over heb lees ik graag een boek, maar helaas kom ik hier niet zo vaak aan toe.

Hoe ben je bij Assist Verzuim gekomen?

Na ruim 13 jaar met veel plezier bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben, kwam er door een fusie een einde aan mijn loopbaan daar. Mijn functie kwam te vervallen en ik moest op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het blijkt toch lastig om na zo’n lange tijd een nieuw plekje te vinden waar je je thuis voelt en wat bij je past. Voordat ik bij Assist Verzuim terecht kwam, heb ik dan ook een paar korte werkperiodes elders gehad. Bij de één ontbrak de uitdaging en bij de ander was de sfeer op de werkvloer helemaal niet goed. Voor mij is de combinatie van werk en collega’s erg belangrijk. Beide moeten kloppen.

Wat ga je toevoegen aan het team?

Het bedrijfsbureau wordt ook wel eens de spil van de organisatie genoemd. Veel gebeurt ad hoc, er moet snel worden geschakeld van het ene naar het andere. Echt iedere dag hier is weer anders. Ik hoop dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. Ik vind het leuk om veel diverse taken te hebben en lekker druk bezig te zijn. Naast de afwisseling zijn er ook veel uitdagingen waar we voor staan. Hoe gaan we de processen van alle vestigingen met elkaar in verbinding brengen bijvoorbeeld? Ik hoop dat ik een goede aanvulling mag zijn binnen het bedrijfsbureau om er samen voor te zorgen dat de organisatie op rolletjes loopt.

Vertel eens over de eerste maanden bij Assist Verzuim?

Van verzuim had ik geen kaas gegeten en alles was nieuw voor mij. De eerste weken komt er zoveel informatie op je af. Je probeert zoveel mogelijk te onthouden. Gelukkig heb ik collega’s die mij de tijd geven zodat ik alles eigen kan gaan maken. Ik vond het dan ook heel prettig dat mijn taken rustig werden opgebouwd en dat er vooral geen druk werd uitgeoefend. De eerste maanden zijn voorbij gevlogen en ik heb het erg naar mijn zin gehad. De collega’s hebben mij goed opgevangen en begeleid, je kan alles vragen en iedereen wil helpen.

Wat zijn je ambities voor de komende jaren?

Ik hoop dat ik bij Assist Verzuim mijn plekje heb gevonden en hier weer vele jaren een vaste waarde mag gaan zijn. Er valt hier nog genoeg te leren!

 

Kom jij mij versterken op het bedrijfsbureau? Bekijk onze actuele vacatures op onze Werken Bij pagina. 

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over onze trainingen en workshops
Abonnement afsluiten

Bekijk onze abonnementen en sluit direct het abonnement naar uw wens af.

Sluit uw abonnement af