26 maart 2020

Assist Verzuim Groeit! – Dit is Carmen

Assist Verzuim groeit Medewerker Bedrijfsbureau
carmen
Geschreven door Carmen van Alst

Assist Verzuim is continue in beweging, we blijven door ontwikkelen. Steeds meer bedrijven schakelen ons in voor persoonlijke verzuimbegeleiding en adequate re-integratie. We groeien om iedere klant voldoende tijd en aandacht te kunnen blijven geven en zo optimaal te bedienen. We stellen onze nieuwe collega’s graag persoonlijk aan u voor. Maak kennis met Carmen van Alst onze nieuwe medewerker bedrijfsbureau.

Wie is Carmen in een notendop?
Ik ben Carmen van Alst en ben woonachtig in Eibergen. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn familie en vriendinnen. Wanneer ik daar niet ben, dan kun je mij vinden bij mijn paarden. Op mijn werk hou ik van direct zijn, zo streef ik naar het hoogst haalbare resultaat. Daarnaast maak ik ook graag plezier met het team tussen het harde werken door en leer ik graag van mijn collega’s. Daarom waren de eerste weken voor mij extra interessant. Ik heb op alle afdelingen meegelopen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de organisatie. Daarnaast heb ik door de expertises van mijn collega’s mij al veel kennis opgedaan .

Hoe ben ik bij Assist Verzuim gekomen?
Op een woensdagavond zat ik door mijn LinkedIn feed te scrollen en ineens zag ik een zeer interessante vacature voorbij komen. Assist Verzuim is opzoek naar een nieuwe medewerker bedrijfsbureau. Ik ben op de website gaan kijken. Het team, de functie en de taken spraken mij erg aan. Namelijk het opbouwen en onderhouden van contacten met de providerboog en de diversiteit hiervan, trokken vooral mijn aandacht. Dezelfde avond heb ik nog een mail gestuurd. De volgende dag kreeg ik reactie of ik langs kon komen voor een gesprek. Tijdens mijn sollicitatiegesprek voelde het gelijk goed. Ik was heel erg enthousiast. Een week later kreeg ik het goede nieuws te horen, ik was aangenomen!

Een carrière switch, waarom eigenlijk?
Een overstap vanuit de transportwereld naar de arbodienstverlening heeft een goede reden! De sector arbodienstverlening heeft altijd mijn interesse gehad. Ook tijdens mijn studie heb ik gekozen voor de Minor Arbeid en Gezondheid en heb ik deze aspecten tijdens mijn projecten en afstuderen, daar waar mogelijk, terug laten komen. De theorie die ik heb opgedaan tijdens mijn studie kan ik eindelijk toepassen in de praktijk.

Mijn kracht?
Ik heb voorheen zeer procesmatig gewerkt en daarbij weet ik goed te herkennen wanneer schakels in elkaar overgaan en hoe belangrijk de communicatie hierin is. Weten wat je collega’s doen en wat er speelt is voor mij een belangrijke factor. Op die manier kun je snel schakelen wanneer dit nodig is om een goede service te bieden. Deze communicatie skills die ik heb geleerd binnen de transport ga ik ook gebruiken voor de processen binnen het bedrijfsbureau. Zo hoop ik dat we met name op gebied van bedrijfsartsenplanning nog effectiever kunnen worden en de klant nog beter kunnen bedienen.

Mijn ambities voor de komende jaren?
Mijn doel voor de komende tijd is vooral om veel te leren. Daarnaast wil ik graag mijn kracht benutten. De bijdrage die wij als bedrijfsbureau leveren hopen wij Assist Verzuim naar een nog hoger niveau te tillen.  Dat geeft mij een heel positief gevoel over de toekomst . Ik ga er samen met de bedrijfsbureau collega’s een mooie tijd van maken binnen Assist Verzuim.

 

Direct
regelen

Doe u voordeel met onze extra services, blijf op de hoogte van alles rondom corona of sluit direct uw verzuimabonnement af.

Meer over duurzame inzetbaarheid