Arbodienstverlening
WE zien het doel
We zorgen voor resultaat

Bent u eigenrisicodrager voor de WGA?

Dan is er werk aan de winkel. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een WIA beleid, het controleren van UWV beschikkingen en natuurlijk het uitwerken van uw re-integratieverantwoordelijkheden wanneer uw (ex-) werknemer instroomt in de WGA.

Geen zaken die u er zo even bij doet. Heeft u de kennis niet in huis? Of de mensen niet die het uit kunnen voeren? Geen nood, we helpen u graag.

We hebben de kennis én de mensen voor u die u het werk uit handen kunnen nemen.

Wat kunnen we voor u doen?

We kunnen u helpen met:

  • het opstellen van een WIA beleid voor uw organisatie
  • het controleren van UWV beschikkingen
  • het controleren van de UWV rekeningen die u krijgt
  • WGA Casemanagement
  • coaching / ondersteuning bij het voeren van WGA begeleiding
  • het leveren van software om zelf uw WGA begeleiding uit te voeren
  • Een re-integratievisie; hierin geeft u aan wat u en uw werknemer van elkaar mogen verwachten en hoe u de re-integratie vorm gaat geven. (€350,- incl. reiskosten en verslaglegging)

Interesse? Neem contact op!

Sinds 2001 verrast Assist Verzuim kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijke arbodienst met regionale roots. Onze nuchtere kijk en persoonlijke band met onze klanten zijn leidend bij een aanpak op maat voor werkgevers én werknemers. Wilt u ook gebruik maken van onze WGA diensten? Vraag dan een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Direct offerte aanvragen

Uw contactpersoon hiervoor is Walter Weghorst. Walter is bereikbaar op 0548 533 544 / 06 3438 5325 of via sales@assistverzuim.nl.

zorgt voor arbeidskracht