Arbodienstverlening
WE zien het doel
We zorgen voor resultaat

Het Assist Verzuim Systeem : meer overzicht, minder administratie

Registreer uw verzuim gemakkelijk via onze applicatie

Wat een werk! Het bijhouden van het verzuim in uw organisatie zorgt voor een flinke stapel papierwerk. Heeft u het overzicht nog? Pas op dat u geen dossiers uit het oog verliest. Straks tikt het UWV u nog op de vingers…

Up-to-date inzicht in het verzuim binnen uw organisatie

Gelukkig kunt u rekenen op ons Assist Verzuim Systeem. Met onze internetapplicatie heeft u een up-to-date overzicht van het ziekteverzuim binnen uw organisatie. U ziet niets meer over het hoofd. Alles kloppend en compleet.

Minder administratie, minder kosten

Het Assist Verzuim Systeem werkt zo gemakkelijk, dat u voortaan minder tijd kwijt bent aan administratie. Wel zo prettig, gezien de eisen die de Wet Verbetering Poortwachter aan u stelt. En minder administratie betekent natuurlijk ook: minder kosten.

Altijd en overal toegang

Met een internetverbinding kunt u vanaf ieder apparaat, laptop, smartphone of tablet, altijd en overal inloggen.

Te koppelen aan andere systemen

Handig: in de meeste gevallen is het Assist Verzuim Systeem te koppelen aan uw salarissysteem. Zo hebben we een koppeling met Benefits-Plaza, AFAS en EBLinc.

Interesse? Neem contact op!

Sinds 2001 verrast Assist Verzuim kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijke arbodienst met regionale roots. Onze nuchtere kijk en persoonlijke band met onze klanten zijn leidend bij een aanpak op maat voor werkgevers én werknemers. Wilt u direct en overal inzicht in uw verzuimregistratie? Vraag dan een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.
Direct offerte aanvragen.

Assist Verzuim zorgt voor arbeidskracht

zorgt voor arbeidskracht