Arbodienstverlening
WE zien het doel
We zorgen voor resultaat

Sociale zekerheid

De kenners weten waar uw voordeel ligt

De kans is groot u teveel premie betaalt voor sociale verzekeringen. Dat kan liggen aan uw eigen salarisadministratie. Maar ook aan fouten bij het UWV of de belastingdienst. Bovendien bestaat de kans dat u subsidie bent misgelopen. Tijd om teveel betaalde premies terug te vorderen! En alsnog te profiteren van die subsidieregelingen.

U hoeft de weg niet te kennen

Eén van de voorbeelden van wat onze adviseurs voor u kunnen uitzoeken en regelen. Vakmensen die weten dat wet- en regelgeving rond Sociale Zekerheid niet alleen nadelig, maar ook voordelig voor u kan zijn. Ze kennen de regels, de procedures en de zienswijze van het UWV. Geen zorgen: wij wijzen u de weg!

Wij zien de samenhang

We kennen uw bedrijf, uw verzuimcijfers, uw verzuimdossiers, de wet- en regelgeving. We zijn kundig op dossierniveau. En op beleidsniveau. Daardoor zien we de samenhang, de causale verbanden. En dus ook: de (financiële) consequenties.

U kunt bij ons terecht voor…

Interesse? Neem contact op!

Sinds 2001 verrast Assist Verzuim kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijke arbodienst met regionale roots. Onze nuchtere kijk en persoonlijke band met onze klanten zijn leidend bij een aanpak op maat voor werkgevers én werknemers. Wilt u ook profiteren van onze kennis en adviezen? Vraag dan een offerte aan.

Assist Verzuim zorgt voor arbeidskracht

zorgt voor arbeidskracht